AlzaPlus+ sport Aplikace

Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow

Zobraziť katalóg
Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow
Cestovný kufor – škrupinový veľkosť L; 4 kolieska, objem: 68l, rozmery: 69×45×29cm, hmotnosť: 3.4kg
Kód:  SPTif0096a18 Produktové číslo:  5414847856280 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow Predaj skončil

Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow

Zahviezdite aj na cestách. Elegantný kufor Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Celkový objem vnútorného priestoru 68 sa hodí na cesty s deťmi, ktoré potrebujú veľa vecí. Škrupina kufra z hliníka a plastu je tým správnym riešením predovšetkým vďaka vyššej odolnosti než dosahujú alternatívne používané textílie. Vzhľadom k tomu si poradí s vodou aj nárazmi. Nech už v ňom chcete prenášať čokoľvek, cestovný kufor Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow je ideálnou voľbou, ktorá od prvého okamžiku udiví nevšedným dizajnom aj praktickou ergonómiou.

Dôležitý TSA zámok spoľahlivo ochráni vaše veci

Kvôli zvýšenej bezpečnosti je dnes bežné, že môžu kontrolóri na letisku nazerať do prepravovanej batožiny. Vo väčšine prípadov postačí skener, ktorý z prehliadok dobre poznáte, občas je ale personál nútení násilím otvoriť klasický zámok kufra a pozrieť sa dovnútra. Praktické zámky TSA samozrejme možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Do kufra sa dostane len personál letiska, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow ľahko zopnete zipsy trojmiestnym číselným heslom a zabezpečenie na vysokej úrovni vás upokojí.

Hlavné prednosti kufra Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow

  • Kufor dostal štyri kolieska a nemusíte sa preto namáhať s nosením
  • Menovka bude nepostrádateľná pri hľadaní kufra na letiskovom páse
  • Vstavané držadlo eliminuje preťažovanie chrbtice
  • Do kríža šité popruhy pre pripevnenie oblečenia a lepšiu organizáciu

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Výška
69 cm Hotovo!
Šírka
45 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
29 cm Hotovo!
Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Niagara Blue/Yellow.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií