Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal

Zobraziť katalóg
Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal
Cestovný kufor – škrupinový veľkosť XL; 4 kolieska; objem: 122l; rozmery: 81×54×34cm; hmotnosť: 4.8kg
Kód:  SPTif0096a28 Produktové číslo:  5414847856334 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal Predaj skončil

Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal

Elegantný kufor s prepracovanými detailmi Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal má všetko, čo cestovateľ potrebuje. Celkový vnútorný objem 122 je viac než štedrá porcia miesta, pri balení vás teda nebude absolútne nič obmedzovať. Poctivá škrupina z plastu a hliníka je dobrým riešením pre svoju vysokú odolnosť voči poškodeniu. Preto je skvelý aj na prenášanie krehkých vecí. Či už cestujete do väčších diaľok, cestovný kufor Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal sa stane nepostrádateľnou výbavou a bezpochyby prekvapí svojím precíznym spracovaním a škálou praktických prvkov.

Užitočný TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy musíme dnes počítať s tým, že je v moci personálu letísk kontrolovať každú batožinu, ktorá sa prepravuje na palube lietadla. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, niekedy ale siahne personál letiska k prestrihnutiu zámku. Zámky typu TSA samozrejme dovoľujú otvorenie bez poškodenia, a to špeciálnym kľúčom. Nepovolané osoby si samozrejme kufor odomknúť nemôžu, o veci sa strachovať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal jednoducho zabezpečíte svojím vlastným kódom na tri čísla a o uložené veci už nemusíte mať strach.

Najdôležitejšie vlastnosti kufra Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal

  • Kufor dostal štyri kolieska a je tak radosť s ním vyraziť na cesty
  • Menovka vám ušetrí starosti v prípade, že sa na letisku váš kufor stratí
  • Praktické držadlo predchádza preťažovaniu chrbta
  • Upínacie popruhy pre pohodlnejšie balenie vecí

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Graphite/Gunmetal.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií