Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue
Cestovný kufor – škrupinový veľkosť XL; 4 kolieska; objem: 122l; rozmery: 81×54×34cm; hmotnosť: 4.8kg
Kód:  SPTif0096a16 Produktové číslo:  5414847856358 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue Predaj skončil

Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue

Aj cestovať môžete štýlovo. Kufor Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue vám poskytne všetko, čo od osobnej batožiny vyžadujete. Objem vnútorného priestoru 122 je viac než štedrá porcia miesta, takže môžete z dovolenky voziť darčeky celej rodine. Škrupina kufra je z plastu a hliníka a je ideálnou voľbou vďaka odolnosti proti škrabancom aj inému poškodeniu. Takže si nemusíte robiť starosti z roztrhnutia kufra a poškodenia vecí. Nech už sa vydáte kamkoľvek, cestovný kufor Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue zastane úlohu efektívneho pomocníka a už pri prvej príležitosti udiví svojím precíznym spracovaním aj funkčnou stránkou a príjemným používaním.

Dôležitý TSA zámok ochráni veci v kufri

Kvôli zvýšenej bezpečnosti je dnes bežné, že môžu kontrolóri na letisku nahliadnuť do podozrivej batožiny. Zvyčajne sa batožina preveruje skenerom, tu a tam je ale nutné fyzicky prelomiť zámok na kufri. Zámky s certifikáciou TSA prirodzene umožňujú otvorenie pomocou certifikovaného kľúča. Nikto iný sa k vašim veciam samozrejme nedostane, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue úplne jednoducho uzamknete troma číslami kódu a obavy môžete hodiť za hlavu.

Základné výhody kufra Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue

  • Kufor má hneď štyri kolieska, preto sa s ním ľahko manipuluje
  • Pridaná menovka bude nápomocná pri identifikácii kufra na jazdiacom páse pri výdaji batožín
  • Integrované držadlo odľahčí chrbát
  • Dva prakticky všité popruhy vám pomôžu pevne chytiť veci vo vnútri kufra

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite MixMesh SPINNER 81/30 Red/Pacific Blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií