AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue
Cestovný kufor škrupinový, objem 35 l (veľkosť S), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 55×40×20 cm, hmotnosť 2500g
Kód:  SPTif0134a Produktové číslo:  5414847853562 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue Predaj skončil

Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue je neoceniteľným pomocníkom na všetkých cestách. Váha kufra dosahuje hodnotu iba 2500 g, takže nebudete mať v cieli ruky dlhšie ako nohy. Veľkosť S je vhodná, ak hľadáte príručnú batožinu. Vnútorný objem 35 l je tak akurát na prevoz toho najnutnejšieho. Kufor je tvorený škrupinou, ktorá je mimoriadne vhodnou voľbou pre výrazne vyššiu odolnosť než býva bežná u textilných materiálov. Vzhľadom k tomu zaistí vašim veciam patričné ​​bezpečie. Kamkoľvek vyrazíte, cestovný kufor Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue zastane úlohu efektívneho pomocníka a takmer od prvého momentu prekvapí nevšedným dizajnom a ergonómiou.

Poctivý TSA zámok je pre obozretných cestovateľov nevyhnutný

Kvôli zabezpečeniu všetkých letov je dnes nutné počítať s tým, že patrí medzi právomoci letiskového personálu nazerať pre kontrolu do batožiny. Obvykle je batožina skenovaná, občas je ale personál nútení násilím otvoriť klasický zámok kufra a pozrieť sa dovnútra. Zámky s certifikátom TSA prirodzene dovoľujú ochranke použiť špeciálny kľúč. Nikto nepovolaný sa do kufra nedostane, prístup má len personál letiska, o svoje uložené veci strach mať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue jednoducho zabezpečíte pomocou troch číslic a o bezpečnosť vecí máte postarané.

Dôležité znaky cestovného kufra Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue

  • Kufor dostal do výbavy štyri kolieska, manipulácia s ním je teda extrémne jednoduchá
  • Menovka bude nápomocná v prípade, že sa na letisku váš kufor stratí
  • Pridané držadlo odľahčí chrbát
  • Do kríža našité popruhy pre pohodlnejšie balenie vecí
  • Vnútorná látková deliaca priehradka oddelí potrebné oblečenie od hygienických pomôcok

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Objem
35 l Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
40 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Objem

Objem
35 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
40 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Pixon SPINNER 55 Dark Blue.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií