Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue
Cestovný kufor škrupinový, objem 68 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 68×47×27 cm, hmotnosť 3,6kg
Kód:  SPTif0135a Produktové číslo:  5414847853609 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue Predaj skončil

Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue

Elegantný a zároveň praktický. Kufor Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue si obľúbite nielen pre jeho praktickú stránku. Objem kufra 68 l je tak akurát v prípade, keď nechcete nechať nič na náhodu a zbaliť sa poriadne. Kufor pokrýva škrupina, ktorá je dobrou voľbou vďaka odolnosti proti škrabancom aj inému poškodeniu. Tým pádom udrží vaše veci v bezpečí aj vo chvíli, keď do kufra niečo silno udrie. Kedykoľvek niekam pôjdete, cestovný kufor Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue sa stane nepostrádateľnou výbavou a hneď pri prvej možnosti zaujme svojím neobvyklým vzhľadom aj funkčnou stránkou a príjemným používaním.

Šikovný TSA zámok je spoľahlivou ochranou pred krádežami

Kvôli eliminácii rizík spojených s leteckou prepravou je dnes nutné počítať s tým, že je letisková ochranka oprávnená kontrolovať celú batožinu. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, niekedy ale siahne personál letiska k prestrihnutiu zámku. Zámky TSA pravdaže umožňujú ochranke otvoriť kufor špeciálnym kľúčom bez poškodenia. Takto sa do kufra pozrú len poverení kontrolóri, nikto iný, nemajte obavy. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue bezpečne uzamknete trojmiestnym bezpečnostným kódom a všetky veci sú razom v bezpečí.

Kľúčové znaky kufra Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue

  • Kufor má štyri prídavné kolieska a nemusíte sa preto namáhať s nosením
  • Pridaná menovka môže pomôcť v prípade, že sa batožina stratí
  • Vstavané držadlo vykúzli z kufra skutočne ideálnu cestovnú batožinu
  • Krížové popruhy zabránia pohybu uložených vecí
  • Integrovaná textilná priehradka pre lepší prehľad a rozdelenie vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!
Objem
68 l Hotovo!
Výška
68 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
47 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Objem

Objem
68 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
68 cm Hotovo!
Šírka
27 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
47 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Pixon SPINNER 68 Dark Blue.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií