AP+ nový vizuál Aplikace

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal

Zobraziť katalóg
Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal
Cestovný kufor , objem 35 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,2kg
Kód:  SPTsam0019 Produktové číslo:  5414847968952 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal Predaj skončil

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal

Aj cestovanie môže byť neobyčajne štýlová záležitosť. Kufor Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal si zamilujete a možno vás donúti cestovať ešte častejšie. Váha tohto kufra dosahuje hodnotu len 2,2 kg, cestovanie s ním je teda jedna radosť. Objem 35 l sa skvele hodí na prevážanie základnej a najnutnejšej výbavy. Textília na povrchu kufra je výbornou voľbou pre tých, ktorí priamo vyžadujú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Vďaka určitej rozťažnosti textílie je objem kufra ľahké ľahko rozšíriť. Modrá farba kufra len dotvára už tak dokonalý dojem. Kedykoľvek niekam pôjdete, cestovný kufor Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal je ideálnou voľbou, ktorá už od začiatku ohromí svojou nevšednou vizážou aj dôrazom na pohodlie, ergonómiu a funkčnosť.

Praktický TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Vďaka snahe o bezpečie leteckej prepravy je zavedené, že má letiskový personál právomoc kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, tu a tam však dochádza k prípadom, kedy je potrebné otvoriť zámok. Tzv. TSA zámky prirodzene umožňujú odomknutie univerzálnym kľúčom, ktorý má ochranka k dispozícii. Do kufra sa dostane len ochranka, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal rýchlo uzamknete troma číslami kódu a nemusíte sa obávať zlodejov.

Najdôležitejšie prvky cestovného kufra Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal

  • Kufor má hneď štyri kolieska, ktoré perfektne jazdia po hladkom povrchu, ako nájdete napr. v letiskovej hale
  • Držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty
  • Vnútorná látková deliaca priehradka pre prehľadné rozdelenie zabalených vecí

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Teal.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií