AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black
5 1 hodnotení
Cestovný kufor , objem 112 l, teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 3,5kg
Kód:  SPTsam0033 Produktové číslo:  5414847964503 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black prináša všetko, čo vám pri vašej starej batožine chýba. Objem kufra 112 l poskytuje hromadu miesta, takže nemusíte robiť kompromisy a nechávať časť vybavenia doma. Využitý textilný materiál je správnou voľbou pre používateľov, ktorí nechcú platiť daň za odolnosť v podobe väčšej váhy. Vzhľadom k roztiahnutiu textílie môžete priestor kufra zľahka uspôsobiť baleným veciam. Čierna farba už len dotvára celkový bezchybný dojem. Nech už cestujete kamkoľvek, kufor Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black je ideálnou voľbou, ktorá hneď na prvom stretnutí ohromí svojou originálnou vizážou a praktickou ergonómiou.

Užitočný TSA zámok významne prispieva k bezpečiu vašich vecí

Vďaka snahe o bezpečie leteckej prepravy je od teroristických útokov v New Yorku bežné, že je právomocou personálu na letiskách batožinu otvoriť, ak existuje podozrenie z prevozu nebezpečných látok. Väčšinou postačí kontrola batožiny skenerom, niekedy je však potrebná fyzická kontrola a zámok personál letiska zničí. TSA zámky samozrejme zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Takto sa do kufra pozrú len poverení kontrolóri, nikto iný, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black teda jednoducho zopnete trojmiestnym kódom a cestujete v pokoji a pohode.

Základné prednosti kufra Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black

  • Kufor od výrobcu dostal dve kolieska, ktoré sú pevné a odolné
  • Menovka je neoceniteľná pri identifikácii kufra v prípade straty
  • Vstavané držadlo predchádza preťažovaniu chrbta
  • Dva praktické popruhy vám prídu vhod pri balení

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!

Objem

Objem
112 l Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 73 Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií