Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black
Cestovný kufor , objem 37 l, teleskopické a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 2,5kg
Kód:  SPTsam0037 Produktové číslo:  5414847964077 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black

Z funkčného aj estetického hľadiska veľmi vydarený kufor Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black vám poskytne všetko, čo od kvalitnej a komfortnej batožiny požadujete. Váha kufra sa zastavila na len 2,5 kg, takže sa na cestách nepotrápite. Objem 37 l sa vynikajúco hodí na prevážanie tých najnutnejších vecí. Textilný povrch kufra je správnym riešením pre cestovateľov, ktorí nebudú prevážať príliš krehké veci. Vzhľadom k určitej rozťažnosti textílie nie je ťažké objem kufra mierne zväčšiť. Čierna farba už len završuje celistvý dokonalý dojem. Kamkoľvek vyrazíte, kufor Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black perfektne ochráni vaše veci a od prvého okamžiku prekvapí svojím neobvyklým vzhľadom a zmyslom pre ergonómiu.

Dôležitý TSA zámok je dôležitý pre bezpečie uložených vecí

Kvôli eliminácii rizík spojených s leteckou prepravou je dnes nutné počítať s tým, že má letiskový personál právomoc batožinu veľmi starostlivo kontrolovať. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, občas je ale personál nútení násilím otvoriť klasický zámok kufra a pozrieť sa dovnútra. TSA zámky samozrejme možno otvoriť univerzálnym kľúčom. Do kufra sa dostane len ochranka, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black prakticky zopnete trojmiestnym číselným heslom a o bezpečnosť vecí máte postarané.

Hlavné vlastnosti cestovného kufra Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black

  • Kufor jazdí po dvoch kolieskach, čo pri jeho dlhšom ťahaní náležite oceníte
  • Integrované držadlo odľahčí chrbát pri manipulácii s naplneným kufrom
  • Vnútorná priehradka môže poslúžiť napríklad na oddelenie kozmetiky

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 GARMENT BAG/WH CABIN Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií