Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black
Cestovný kufor , objem 66 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,8kg
Kód:  SPTsam0030 Produktové číslo:  5414847964411 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black

Dizajnovo veľmi originálny kufor Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Objem vnútorného priestoru 66 l sa hodí tak akurát v prípade, keď so sebou potrebujete naozaj veľa vecí. Textilný materiál kufra je správnou voľbou pre tých, ktorí nebudú prevážať príliš krehké veci. Vzhľadom k zipsom, ktoré je možné povoliť, je objem kufra jednoduché mierne nafúknuť. Čierna farba len završuje celkový dojem. Kedykoľvek niekam pôjdete, kufor Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black dokonale uchová vaše veci a od prvého momentu oslní svojím nápaditým dizajnom a množstvom funkcií.

Vychytaný TSA zámok zabráni krádeži vašich vecí

Kvôli zvýšenej bezpečnosti je obvyklou praxou, že môžu kontrolóri na letisku nazerať pre kontrolu do batožiny. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Zámky s certifikátom TSA pravdaže dovoľujú ochranke použiť špeciálny kľúč. Do kufrov sa však nikto iný, než kontrolór, nedostane, stále je teda zabezpečené dostatočné bezpečie vašich vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black ľahko uzamknete kódom s troma číslami a obavy môžete hodiť za hlavu.

Zásadné parametre kufra Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black

  • Kufor dostal štyri vlastné kolieska a je tak radosť s ním vyraziť na cesty
  • Menovka vám príde vhod pri hľadaní kufra medzi batožinou ostatných pasažierov
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Do kríža našité popruhy pomôžu s balením a organizáciou kufra

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií