AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black
Cestovný kufor , objem 44 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 2,5kg
Kód:  SPTsam0042 Produktové číslo:  5414847964312 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black

Zlaďte so svojím štýlom aj cestovné doplnky. Kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black si obľúbite nielen pre jeho praktickú stránku. Hmotnosť tohto kufra je len 2,5 kg, takže sa pri jeho nosení neutrápite. Objem 44 l sa výborne hodí na zbalenie toho najpotrebnejšieho. Textilný materiál kufra je ideálnym riešením pre tých, ktorí nechcú platiť daň za odolnosť v podobe väčšej váhy. Kvôli istej tvárnosti textílie nie je ťažké objem kufra mierne prispôsobiť baleným veciam. Sivá farba len prirodzene dopĺňa jeho celkový vzhľad. Nech už je cieľom vašej cesty čokoľvek, kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black je jasnou výhrou a hneď pri prvej možnosti prekvapí krásnym a premysleným vyhotovením aj dôrazom na bežnú funkčnosť a príjemné používanie.

Dôležitý TSA zámok spoľahlivo ochráni vaše veci

Vzhľadom k starostlivosti o bezpečnosť cestujúcich je zavedené, že je v moci personálu letísk kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Zámky typu TSA pravdaže umožňujú odomknutie univerzálnym kľúčom, ktorý má ochranka k dispozícii. Nikto okrem kontrolórov sa však do kufrov nedostane, obavy preto nie sú na mieste. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black ľahko zopnete vlastným trojčíselným kódom a môžete byť v kľude.

Hlavné výhody kufra Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black

  • Kufor od výrobcu dostal dve kolieska, ktoré sú pevné a odolné
  • Menovka veľmi pomôže vo chvíli, keď nastane zmätok pri výdaji batožiny
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, odľahčí chrbát pri manipulácii s naplneným kufrom
  • Popruhy šité do kríža v hlavnej priehradke pomôžu s balením a organizáciou kufra

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 UPR 55 STRICT TOPPOCKET Grey/Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií