Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black
Cestovný kufor , objem 46 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 2,6kg
Kód:  SPTsam0043 Produktové číslo:  5414847964343 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Celkový objem vnútorného priestoru 46 l sa tak akurát hodí na prevoz tej najnutnejšej výbavy. Použitá textília je vhodným riešením pre cestovateľov, ktorí hľadia viac na pohodlie s ľahšou batožinou. Vďaka možnosti povolenia zipsov je možné objem kufra o trochu prispôsobiť baleným veciam. Sivá farba kufra je potom už len šperkom na pomyselnom vrchole. Nech už vaše cesty vedú kamkoľvek, kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black vám bude neoceniteľným pomocníkom a hneď na prvom stretnutí poteší svojou štýlovou vizážou a zmyslom pre ergonómiu.

Dôležitý TSA zámok ochráni veci v kufri

Kvôli zabezpečeniu všetkých letov je obvyklou praxou, že personál na letisku môže batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Obyčajne postačí skenovanie, občas ale dôjde pri dôkladnej kontrole k prestrihnutiu zámku. Zámky TSA pravdaže otvorí kontrola univerzálnym kľúčom. Do takéhoto kufra sa dostane len ochranka letiska, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black rýchlo zopnete trojmiestnym číselným heslom a obavy môžete hodiť za hlavu.

Podstatné prednosti cestovného kufra Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black

  • Kufor od výrobcu dostal dve kolieska a bez ťažkostí tak jazdí aj po nerovnom teréne, ako sú dlaždice
  • Pribalená menovka príde naozaj vhod pri rozoznávaní vášho kufra pri výdaji batožín
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, uľahčí prevoz kufra po letisku aj inde
  • Krížové popruhy pomôžu s organizáciou uložených vecí

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Grey/Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií