MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black
Cestovný kufor , objem 91 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 3,2kg
Kód:  SPTsam0026 Produktové číslo:  5414847964350 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black

Vzhľadovo vydarený a elegantný kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Celkový objem vnútorného priestoru 91 l poskytuje hromadu miesta, kufor teda bez problémov pojme veci hneď niekoľkých osôb. Kufor vyrobený z textilného materiálu je najlepším riešením pre cestovateľov, ktorí sa obávajú nedostatku priestoru. Vzhľadom k tomu, že textíliu možno trochu roztiahnuť, možno objem kufra ľahko o niečo prispôsobiť. Čierna farba kufra len završuje celkový dojem. Nech už sa vydáte kamkoľvek, kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black splní všetko, čo od neho očakávate, a k tomu nepochybne prekvapí svojou prepracovanosťou aj veľkým dôrazom na praktickú funkčnosť.

Užitočný TSA zámok je pre opatrných cestovateľov nevyhnutný

Pre elimináciu najrôznejších rizík sa musíme zmieriť s tým, že môžu kontrolóri na letisku kontrolovať obsah kufrov s cieľom likvidácie napr. prípadných výbušnín. Batožina je väčšinou skenovaná, niekedy ale personál siahne k otvoreniu kufra a prestrihne zámok. Zámky typu TSA prirodzene zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Do takéhoto kufra sa dostane len ochranka letiska, nemusíte sa o svoje veci strachovať. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black úplne jednoducho zopnete zipsy číselným kódom na tri číslice a nemusíte sa ničoho báť.

Základné prvky cestovného kufra Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black

  • Kufor má dve kolieska, čo oceníte nielen v rozľahlých letiskových halách
  • Zabudované držadlo uľahčí prevoz kufra po letisku aj inde
  • Vnútorná látková deliaca priehradka na oddelenie vecí, ktoré nemôžete uložiť vedľa seba

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

koupil jsem si právě tento kufr. nemohu se do něho dostat. není zde návod ani klíč. potřebuji nutně odcestovat. ihned

Diskusia a poradňa k Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 69 EXP Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií