AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsonite X'BLADE 3.0 ROLLING TOTE 17,3" Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X'BLADE 3.0 ROLLING TOTE 17,3" Black
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, textilný, objem 32 l, rozmery 40 × 48 × 22 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 2 pevné kolieska, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, hmotnosť 3 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTif0108 Produktové číslo:  5414847678318 Stránky výrobcu
Samsonite X'BLADE 3.0 ROLLING TOTE 17,3" Black 190,90 € Momentálne nedostupné

Samsonite X'BLADE 3.0 ROLLING TOTE 17,3" Black

Samsonite je svetoznámou značkou vyznačujúcou sa kvalitnou a skvele vyzerajúcou prepravnou batožinou. Nie je teda prekvapením, že aj pri kolekcii X'Blade ide o naozajstný skvost v dokonalom vyhotovení. Chcete zažiariť s elegantným kufrom s maximálne prepracovanými detailmi? Kufor X'Blade 3.0 Rolling Tote je ideálnou voľbou. Záleží vám na funkčnosti kufra, jeho kapacite či váhe? Táto malá pojazdná kancelária je prekvapivo priestranná a okrem notebooku sa do nej zmestia aj ďalšie osobné veci. Špeciálny polyester s nylónom zaisťujú, aby bola taška na svoju veľkosť prekvapivo ľahká.

 

Čo ponúka firma Rolling Tote?

  • Patentovaný zámok TSA
  • Technológiu Smart Sleeve
  • Elegantný dizajn, ktorý dokazuje, že na každom detaile naozaj záleží
  • 2 špeciálne chránené kolieska, ktoré šetria miesto
  • Absorbčný systém, ktorý chráni elektroniku pred nárazmi
  • Výsuvnú a nastaviteľnú trolej so zosilneným držadlom pre čo najväčší komfort na cestách
 

Kufor nemusí byť len jedno veľké vrecko

Kufor X'Blade 3.0 Rolling Tote okrem veľkého vnútorného vrecka ponúka aj predné vrecko. V tej je vstavaná špeciálna schránka na tablet s veľkosťou až 10,1". Vo vnútornom vrecku nájdete fixačné popruhy na pripevnenie vecí, priestor na notebook a špeciálne ochranné vrecko. Nechýba tu ani úchyt na písacie potreby. Na zadnej strane je použitá technológia Smart Sleeve, vďaka ktorej môžete tašku jednoducho pripevniť na väčšiu batožinu.

 

Koniec starostí o obsah batožiny

Neveríte, že sa dá elektronika nosiť v kufri na kolieskach? Rolling Tote vás iste príjemne prekvapí. Medzi jednu z jeho najväčších predností totiž patrí špeciálny absorpčný systém, ktorý chráni všetky elektronické zariadenia pred poškodením spôsobeným nárazmi. Samozrejmosťou rodiny X'Blade je zámok TSA, ktorý sa stará o bezpečnosť obsahu tašky. Vysúvací identifikačný štítok zabezpečuje, aby sa kufor na letisku len tak nestratil.

 
 

Parametre a špecifikácia

Výška
40 cm Hotovo!
Šírka
48 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
22 cm Hotovo!
Objem
32 l Hotovo!
Veľkosť kufra
XS Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
40 cm Hotovo!
Šírka
48 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
22 cm Hotovo!

Objem

Objem
32 l Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
XS Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X'BLADE 3.0 ROLLING TOTE 17,3" Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X'BLADE 3.0 ROLLING TOTE 17,3" Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií