Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 55/20 EXP Blue

Zobraziť katalóg
Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 55/20 EXP Blue
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, textilný, objem 46 l, menovka, upínacie pásy a vnútorná deliaca priehradka, 2 pevné kolieska, zapínanie zipsom
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTif0088 Produktové číslo:  5414847677489 Stránky výrobcu
Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 55/20 EXP Blue 122,39 € Momentálne nedostupné

Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 55/20 EXP Blue

Samsonite je svetoznámou značkou vyznačujúcou sa kvalitnou a skvele vyzerajúcou prepravnou batožinou. Nie je teda prekvapením, že aj u kolekcie X'Blade sa jedná o naozajstný skvost v dokonalom vyhotovení. Chcete zažiariť elegantným kufrom s úplne vypiplanými detailmi? X'Blade 3.0 Upright je ideálnou voľbou. Záleží vám na funkčnosti kufra, jeho kapacite, alebo váhe? Pri pohľade na Spinner vyrobený zo špeciálneho polyesteru a nylonu sa konkurencia musí cítiť silne zahanbene, pretože ponúknuť taký objem s tak nízkou váhou sa zdá byť až neuveriteľné.

Čo Upright ponúka?

  • Patentovaný TSA zámok
  • Vodoodolnú kapsičku, aby boli vaše cennosti v úplnom bezpečí
  • Elegantný dizajn, ktorý dokazuje, že na každom detaile naozaj záleží
  • 2špeciálne chránené kolieska, ktoré šetria miesto
  • Obrovský úložný priestor s prekvapivo nízkou váhou
  • Výsuvné a nastaviteľné zosilnené madlo pre čo najväčší komfort pri vašej ceste

Kufor nemusí byť len jedno veľké vrecko

X'Blade 3.0 Upright okrem obrovského vnútorného vrecka ponúka tiež dve vrecká predné. V tom najprednejšom je vstavaná špeciálna schránka na tablet s veľkosťou až 10,1". Vo vnútornom vrecku nájdete dva fixačné popruhy na uchytenie vecí, dve vrecká na zips s jednou nepremokavou kapsičkou a úchyt na písacie potreby. Okrem týchto vychytávok je súčasťou balenia tiež elegantný vak na obuv. Nechýba ani expandér, ktorý za chvíľu ešte zväčší objem batožiny.

Koniec starostí o obsah vašej batožiny

Vďaka vstavanému káblovému TSA zámku sa už pri cestovaní nebudete musieť strachovať. A to aj bez prirábania nepasujících zámkov a pravidelných  kontrol. Upright je možné zamknúť obyčajným prevlečením kábla cez všetky jazdce zipsov a do vášho kufra sa dostane len ten, kto pozná vami vybraný kód. Samozrejmou súčasťou je aj vysúvací identifikačný štítok.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 55/20 EXP Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X'BLADE 3.0 UPRIGHT 55/20 EXP Blue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií