AP+ nový vizuál PET

Sava Road Carbon 5.0

Zobraziť katalóg
Sava Road Carbon 5.0
5 1 hodnotení
Cestný bicykel – určenie: športové, karbónový rám, brzdy Shimano UITEGRA, počet rýchlostí: 22, prehadzovačka: Shimano Ultegra KRDR8000SS; prešmykač: Shimano Ultegra KFDR8000F; hmotnosť 8.1kg
Kód:  SPTsav020nad Produktové číslo:  SPTsav020nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sava Road Carbon 5.0

Cestný bicykel Sava Road Carbon 5.0 predstavuje ideálnu kombináciu medzi rozumnou obstarávacou cenou a skvelou úžitkovou hodnotou. Bicykel je vybavený ľahkým karbónovým rámom, špičkovou súpravou komponentov značky Shimano aj kvalitnými ráfikmi taktiež z karbónu. To všetko za jedinečnú cenu.

Kľúčové vlastnosti cestného bicykla Sava Road Carbon 5.0

  • Športovo ladený karbónový cestný bicykel
  • Kvalitné komponenty radu Shimano Ultegra
  • Čierno-červené prevedenie bicykla vyložene pristane
  • Hmotnosť len 8,1 kg

Ľahký cestný bicykel s komponentami Shimano

Svojím poňatím je cestný bicykel Sava Road Carbon 5.0 vhodný nielen na nekonečne rovinaté úseky, ale bude vašou veľkou oporou aj pri stúpaní do prudkých kopcov. Kvalitná prehadzovačka Shimano Ultegra KRDR8000SS v spolupráci s prešmykačom Shimano KFDR8000F dajú dokopy celkom 22 prevodov, ktoré vám dodajú dostatok sily pre rýchle a nečakané nástupy. 

O značke Sava

Spoločnosť Sava, predtým známa pod označením SAVA Bicycle Creative Design Team, bola založená už v roku 2005 v nemeckom Sindelfingene a v roku 2018 otvorila novú továreň vo Frankfurte nad Odrou. Vyrába kvalitné cestné, skladacie a horské bicykle a v portfóliu nechýbajú ani dnes stále obľúbenejšie elektrobicykle. Bicykle Sava sa vyznačujú použitím uhlíkových vlákien novej generácie s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sava Road Carbon 5.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sava Road Carbon 5.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sava Road Carbon 5.0.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií