AlzaPlus+ sport Aplikace

ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta

Zobraziť katalóg
ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta
5 1 hodnotení
Fotopasca – rozlíšenie 12MP, 720p HD video, 1.5" LCD farebný displej, podpora 32GB SD karty, WiFi, spúšťacia vzdialenosť do 17 metrov a infračervené osvetlenie do 14 metrov, najmenšia profesionálna fotopasca, 4×AA batérie, CZ menu, diaľkové ovládanie
Kód:  CEL405c1 Produktové číslo:  1609-014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta Predaj skončil

ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta

Najmenšia fotopasca na trhu

Kompaktná fotopasca ScoutGuard SG520 PRO W ponúka vynikajúci pomer ceny a výkonu a je skvelou voľbou, ak sa chystáte sledovať či fotografovať prírodu a zvieratá. Vďaka malým rozmerom a neutrálnym farbám zariadenie ľahko ukryjete na mieste kŕmidla, posedu alebo iného stráženého miesta. Fotopasca je vybavená vysoko citlivým PIR snímačom, ktorý zaznamená pohybujúci sa objekt na vzdialenosť až 17 metrov.

Fotopasca ScoutGuard SG520 PRO W obsahuje bezdrôtové WiFi rozhranie na diaľkové stiahnutie snímok do mobilného telefónu. Pribalený IR diaľkový ovládač umožní ovládanie WiFi (aktivácia, sťahovanie, vypnutie) zo vzdialenosti až 30 metrov od fotopasce.


Jednoduché ovládanie a nastavenia
 
 

Jednoduché ovládanie fotopasce je zabezpečené integrovanou LCD obrazovkou s uhlopriečkou 1,44". Na obsluhu fotopasce sú k dispozícii len tri tlačidlá, s pomocou ktorých zvládnete bez problémov nastaviť všetky dôležité funkcie, takže fotopasca je ihneď pripravená na použitie. Vďaka kompletnému českému menu dokáže zariadenie ovládať naozaj každý.


Nočné prisvietenie s dosahom 14 metrov

S kvalitným 12 Mpx CMOS senzorom a objektívom so širokým uhlom záberu 55° získate vždy ostré snímky alebo video v HD rozlíšení. Štvorica LED diód sa postará o nočné prisvietenie. Vlnová dĺžka 940 nm je absolútne neviditeľná pre ľudské oko aj oko zveri, takže svetlo žiadne zviera nevyplaší. Rýchlosť spúšte dosahuje hodnoty nižšie ako 1,2 sekundy, takže vám neunikne žiadny pohyb zveri ani osoby v monitorovanom priestore!


Fotopasca SG520 PRO W vďaka krytu IP56 odolá všetkým rozmarom počasia, vrátane prudkého dažďa, takže sa stane výborným pomocníkom v každých podmienkach. Možno ju používať v zime aj v lete, pretože znesie teploty od -20 do +60 °C.


SG520 PRO W vydrží až 3 mesiace

Na ukladanie dát je k dispozícii slot na pamäťovú kartu s maximálnou kapacitou 32 GB. Súčasťou balenia je 16 GB SD WiFi karta, takže fotopascu môžete začať ihneď používať na nahrávanie alebo prenos dát cez bezdrôtové technológie. O napájanie zariadenia sa postarajú štyri AA batérie, ktoré fotopasci poskytnú energiu až na 3 mesiace prevádzky!

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!
Hmotnosť
173 g Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Maximálna kvalita fotografie
14 Mpx Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
173 g Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie
14 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!

Dosah senzora

Dosah senzora
20 m Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
blesk Hotovo!
Vodoodolnosť
IPX6 Hotovo!
Konektivita
WiFi Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!
Maximálna výdrž
84 d Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsem majitelem v pořadí již druhé této fotopasti. U první nebylo možné se připojit k wifi síti. Nefungovalo uvedené heslo v návodu 12345678. Ani reinicializace wifi karty nepomohla, resp dle návodu nebylo možné ji dokončit. Vrátil jsem tedy a dostal novou. Zde byl již mimo standardního návodu přiložen ještě list pouze a výhradně k wifi. Heslo 88888888. Bohužel ani zde jsem nakonec nepochodil. K wifi jsme se připojil, ale fungovala jen několik minut. Poté se odmlčela a již se mi ji nepodařilo aktivovat. Reakce na IRDa dálkový ovladač nulová. Fotopast sice svítí, na důkaz toho, že je wifi aktivní, ale ve skutečnosti není. Rovněž i ve standardním návodu popisovaná re-inicializace selhala. Vůbec bylo zajímavé chování té SD karty. Ačkoli byla SD karta prázdná, fotopast stále hlásila, že je plná. Reakce na zámek ochrany proti zápisu bez účinku - chování stejné. Rozhodl jsem se funkci wifi oželet. Vyměnil jsem SD kartu za jinou a používám bez wifi. Skoda.

Diskusia a poradňa k ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta
Príslušenstvo pre ScoutGuard SG520 PRO W + 16 GB SD karta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ScoutGuard SG520 PRO W + 16GB SD karta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ScoutGuard SG520 PRO W + 16GB SD kártya.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií