Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Select Brillant Super TB veľkosť 5

Zobraziť katalóg
Select Brillant Super TB veľkosť 5
5 1 hodnotení
Futbalová lopta – profesionálna, nová Thermal Bonded technológia
Kód:  SPTif1100 Produktové číslo:  5703543147199

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Select Brillant Super TB veľkosť 5

Patrí futbal medzi vaše záľuby a myslíte to s ním naozaj vážne? Zoznámte sa s loptou s prémiovou kvalitou od značky Select, s ktorou si hru užijete za všetkých okolností. Lopta si ľahko poradí s chladom a nijako sa na jej vlastnostiach neprejaví ani daždivé počasie. Má tiež minimum vnútorných vrstiev, naopak, výrobca stavil na silnejšiu a o to kvalitnejšiu vrstvu PU navyše. Lopta získala schválenie od FIFA a hodí sa tak aj pre absolútnych profesionálov.

Kľúčové vlastnosti

  • Lopta na profesionálne použitie
  • Tepelným lepením je odolná voči vplyvom vody
  • Duša z prírodného latexu
  • Minimálny počet vnútorných vrstiev
  • Výrazné modrobiele vyhotovenie s oranžovými prvkami

Technológia v každom detaile

Nie ste z cukru a vydávate sa na ihrisko aj počas nepriaznivého počasia? V prípade tejto lopty sa môžete spoľahnúť, že bude mať rovnakú hmotnosť nech už je sucho, vlhko alebo mokro. Technológia tepelného lepenia zabraňuje neskoršiemu nasávaniu vody do švov. Neohrozíte svoje výkony nepredvídateľnosťou aktuálnych vlastností lopty. Latexové srdce lopty je vyrobené z prírodného materiálu a pred vložením do lopty je každý kus starostlivo testovaný. Loptu je tak oproti syntetickým materiálom duše síce nutné častejšie dofukovať, ale odvďačí sa vám oveľa dlhšou životnosťou, elasticitou a pružnosťou. 

Skvelá ovládateľnosť

Vďaka stálej hmotnosti a použitým materiálom lopta získala vynikajúce letové vlastnosti. Poteší vás aj skvelá ovládateľnosť lopty, vďaka ktorej budete mať perfektnú kontrolu nad každou situáciou. Výrazné farebné vyhotovenie je atraktívne a na ihrisku dobre viditeľné.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty
5 Hotovo!
Určenie
Futbal Hotovo!
Spôsob výroby
Lepená Hotovo!
Materiál
Syntetika Hotovo!

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty
5 Hotovo!

Určenie

Určenie
Futbal Hotovo!

Spôsob výroby

Spôsob výroby
Lepená Hotovo!

Materiál

Materiál
Syntetika Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč jde objednat pouze 1 ks tohoto zboží? Do týmu potřebujeme na soutěžní zápas minimálně 5ks. Děkuji

Diskusia a poradňa k Select Brillant Super TB veľkosť 5
Príslušenstvo pre Select Brillant Super TB veľkosť 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Select Brillant Super TB velikost 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Select Brillant Super TB 5-ös méret.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií