Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Select Brillant TB YB veľkosť 5

Zobraziť katalóg
Select Brillant TB YB veľkosť 5
5 1 hodnotení
Futbalová lopta – Select FB Brillant TB, žlto-modrá, veľkosť 5
Kód:  SPTsel068 Produktové číslo:  5703543147205

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Select Brillant TB YB veľkosť 5

Patrí futbal medzi vaše záľuby a myslíte to s ním naozaj vážne? Zoznámte sa s loptou prémiovej kvality Brillant TB YB vo veľkosti 5 od značky Select, s ktorou si hru užijete za všetkých okolností. Futbalová lopta v modro-žltom vyhotovení si ľahko poradí s chladom a nijako sa na jej vlastnostiach neprejaví ani daždivé počasie. Má tiež minimum vnútorných vrstiev. Výrobca naopak stavil na silnejšiu a o to kvalitnejšiu vrstvu PU navyše. Lopta získala schválenie od FIFA a hodí sa tak aj pre absolútnych profesionálov.

Kľúčové vlastnosti futbalovej lopty Select Brillant TB YB vo veľkosti 5

  • Futbalová lopta Select Brillant pre profesionálne použitie
  • Tepelným lepením je odolná proti vplyvom vody
  • ZeroWing duša z prírodného latexu
  • Minimálny počet vnútorných vrstiev
  • Výrazné modro-žlté vyhotovenie s oranžovými prvkami

Technológia v každom detaile

Nie ste z cukru a vydávate sa na ihrisko aj za zlého počasia? U futbalovej lopty Select Brillant TB YB sa môžete spoľahnúť, že bude mať rovnakú hmotnosť za sucha, vlhka i v mokre. Technológia tepelného lepenia zabraňuje neskoršiemu nasávaniu vody do švov. Neohrozíte svoje výkony nepredvídateľnosťou aktuálnych vlastností lopty. Latexové srdce lopty je vyrobené z prírodného materiálu a pred vložením do lopty je každý kus starostlivo testovaný. Loptu je tak oproti syntetickým materiálom duše síce potrebné častejšie dofukovať, avšak sa vám odvďačí oveľa dlhšou životnosťou, elasticitou a pružnosťou.

Skvelá ovládateľnosť lopty Select Brillant

Vďaka stálej hmotnosti futbalovej lopty Brillant TB YB a použitým materiálom získala lopta vynikajúce letové vlastnosti. Poteší vás tiež skvelá ovládateľnosť, vďaka ktorej budete mať perfektnú kontrolu nad každou situáciou. Výrazné farebné vyhotovenie lopty je atraktívne a na ihrisku dobre viditeľné.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty
5 Hotovo!
Určenie
Futbal Hotovo!
Spôsob výroby
Lepená Hotovo!
Materiál
Syntetika Hotovo!

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty
5 Hotovo!

Určenie

Určenie
Futbal Hotovo!

Spôsob výroby

Spôsob výroby
Lepená Hotovo!

Materiál

Materiál
Syntetika Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné od tohoto míče objednat 24 kusů ? Jde do faktury vepsat, že se jedná o míče pro mládež? Máte nejlepší cenu na netu a na schůzi jsme si odsouhlasili od selectu tento ověřený model pro všechny oddíly. Přidal bych k tomu ještě sálový míče co jsem si nestihl vyzvednout.

Diskusia a poradňa k Select Brillant TB YB veľkosť 5
Príslušenstvo pre Select Brillant TB YB veľkosť 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Select Brillant TB YB vel. 5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Válassza ki a Brillant TB YB méretét 5.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií