Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Select Futsal Talento 11 veľkosť 1

Zobraziť katalóg
Select Futsal Talento 11 veľkosť 1
Futsalová lopta – pre juniorov
Kód:  SPTif1118 Produktové číslo:  5703543104505 Stránky výrobcu
Select Futsal Talento 11 veľkosť 1 Predaj skončil

Select Futsal Talento 11 veľkosť 1

Pre začínajúce hviezdy futsalu tu máme loptu, vďaka ktorej budú môcť dosahovať tie najlepšie výsledky. Veľkostne i váhou je prispôsobená práve mládeži a použitiu v hale či na umelej tráve. Pýši sa zníženým odskokom, vďaka čomu spracovávanie lopty na tvrdom povrchu nie je boj a dovoľuje aj ľahšie dosiahuť presné nahrávky. Užívajte si extra mäkký povrch a zlepšujte svoje hráčske zručnosti pri každom tréningu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre hráčov okolo 11 rokov
  • Odolný povrchový materiál
  • Príjemne mäkký pocit počas hry
  • Menší obvod lopty 52,5 až 54,5 cm
  • Váha 310 až 330 g
  • Výrazné fialovo-biele vyhotovenie so zelenými prvkami

Technológia perfektnej ovládateľnosti lopty

Aby sa mladým hráčom s loptou čo najlepšie zaobchádzalo, je medzi latexovou dušou a plášťom umiestnená hrubá penová vrstva. Tá je hlavným zdrojom mäkkých vlastností lopty. Počas tréningu s touto loptou sa deti ľahšie učia koordináciu, správny citu pre loptu a získavajú aj istotu pri jej spracovaní. Latexové srdce lopty je vyrobené z prírodných zdrojov a pred vložením do lopty je každý kus starostlivo testovaný. Loptu je tak oproti syntetickým materiálom síce nutné častejšie dofukovať, ale odvďačí sa vám oveľa dlhšou životnosťou, elasticitou a pružnosťou. 

Na farbe záleží

Výrazné farebné vyhotovenie je nielen atraktívne pre mladých hráčov, ale zároveň je v prostredí haly perfektne viditeľné. Kvalitnej hre a efektívnemu tréningu nič nebráni. 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Futsal Hotovo!
Spôsob výroby
Šitá Hotovo!
Materiál
Syntetika Hotovo!

Určenie

Určenie
Futsal Hotovo!

Spôsob výroby

Spôsob výroby
Šitá Hotovo!

Materiál

Materiál
Syntetika Hotovo!
Poznámka:
» Všetky futsalové lopty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Select Futsal Talento 11 veľkosť 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Select Futsal Talento 11 velikost 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Select Futsal Talento 11 futball labda, 1-es méret.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií