Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Select High Safe BG veľ. M

Zobraziť katalóg
Select High Safe BG veľ. M
Chrániče na futbal – High Safe čierno zelené veľ. M
Kód:  SPTsel130 Produktové číslo:  5703543175925

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Select High Safe BG veľ. M Predaj skončil

Select High Safe BG veľ. M

Futbal je celosvetovo najobľúbenejším športom, ktorý dokáže stmeliť partiu kamarátov v akomkoľvek veku. Maximálne nasadenie a zápal pre hru so sebou ale často prinášajú aj nepríjemné zranenia. Tým môžete predísť, ak sa vybavíte naozaj kvalitnými chráničmi. Futbalové chrániče Select High Safe BG sú klasické futbalové holenné chrániče, ktoré poskytujú osobitnú ochranu aj členkom. Zapínanie na suchý zips zaistí, že chránič perfektne sadne na nohu a je stabilný. Chrániče s hrubými vložkami napriek tomu zostávajú flexibilné a svojmu nositeľovi poskytujú maximálny komfort a ochranu. S chráničmi Select High Safe BG bude futbal ešte väčšia zábava.

Kľúčové vlastnosti chráničov Select High Safe BG

  • Ide o klasické chrániče určené pre futbalistov
  • Chránič kryje holennú kosť a členok
  • Chrániče sa zapínajú na suchý zips
  • Kombinácia farieb chráničov je čierno-zelená
  • Veľkosť M
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Select High Safe BG veľ. M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Select High Safe BG vel. M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Válassza ki a High Safe BG méretet.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií