Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sigma BC 14.16

Zobraziť katalóg
Sigma BC 14.16
4,2 10 hodnotení
Cyklonavigácia –
Kód:  SPTms2923 Produktové číslo:  01416

Sigma BC 14.16

Hľadáte perfektný computer na bicykel, ktorý by bol ideálny pre jazdenie v horách? Cyklocomputer Sigma BC 14.16 ponúka okrem základných cyklistických funkcií aj výškomer s grafickým znázornením profilu nadmorskej výšky a ukazovateľa prevýšenia v percentách. Vďaka NFC čipu si môžete priamo prepojiť cyklocomputer k svojmu smartfónu s operačným systémom Android a s využitím bezplatnej aplikácie Sigma Link stiahnuť dáta o jazde. Computer má veľký displej v športovom dizajne a je skvelým pomocníkom každého cyklistu. Displej je prehľadne usporiadaný a s veľkými číslicami. Text na displeji je zobrazovaný v celom znení a v siedmich svetových jazykoch. Displej je vertikálne orientovaný, s možnosťou umiestnenia na riadidlá alebo predstavec.

Kľúčové vlastnosti

  • 17 funkcií (vrátane funkcií nadmorskej výšky)
  • Grafy a percentá
  • Osvetlenie
  • Štatistika až 12 mesiacov
  • Nastavenia pre dve kolesá
  • Zachovanie dát aj pri výmene batérie
  • Vodoodolnosť IPX8
  • Automatické spustenie a zastavenie
  • Káblový prenos

Prednosti

Ak vás počas jazdy zastihne nepriaznivé počasie, nemusíte sa báť. Computer Sigma je vodoodolný, s krytím IPX8. Computer uchováva nielen celkové hodnoty, ale aj štatistiky o tréningoch za posledných 12 mesiacov. Ak si chcete analyzovať dáta z jazdy, môžete využiť dokovaciu stanicu a softvér (nie je súčasťou balenia), čo vám umožní prezeranie dát v počítači. Máte viac ako jedno koleso? Do počítača môžu byť nastavené až 2 rôzne kolesá, s meraním jazdných dát pre každé koleso zvlášť. Porovnanie medzi aktuálnou a priemernou rýchlosťou prebieha neustále v priebehu jazdy. Porovnanie medzi týmito rýchlosťami je symbolizované šípkou smerujúcou nahor alebo nadol. Ak sa neobjaví žiadna šípka, tak je aktuálna rýchlosť takmer identická s priemernou rýchlosťou.

Funkcia bicykla:
Aktuálna rýchlosť
Priemerná rýchlosť
Maximálna rýchlosť
Porovnanie medzi aktuálnou a priemernou rýchlosťou
Denná trasa
Celkové kilometre
Doba jazdy
Celková doba jazdy
Hodiny
Teplota
Počítadlo čiastkovej trasy

Funkcia výšky:
Výškový profil
Aktuálna výška
Aktuálny sklon (hore/dole)
Výškové metre hore
Celkové výškové metre stúpania
Maximálna výška

Výber jazyka:
DE, EN, FR, IT, ES, NL, PL

Rozmery:
53,2 mm × 40,3 mm × 12,2 mm

Montáž a servis

Montáž aj demontáž zvládnete sami bez použitia náradia. Computer sa jednoducho pripevní na bicykel. Prvotné nastavenie veľkosti kolesa je veľmi jednoduché, vyberiete z preddefinovaných rozmerov kolesa 16" až 29". Je možné aj ručné zadávanie veľkosti kolesa v milimetroch pre vyššiu presnosť merania. Prístroj je dodávaný s vypnutou funkciou servisného intervalu. Servisný interval môže nastaviť servis, ktorý nastaví požadovaný počet kilometrov, za ktorý sa zobrazí na displeji upozornenie dať svoje koleso na kontrolu.

 

Parametre a špecifikácia

Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!
Funkcie
Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Tréningový denník, 8, Aktuálny čas jazdy Hotovo!
Šírka
40 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,77" (44,96 mm) Hotovo!
Výška
52 mm Hotovo!

Hardvér a softvér

Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Tréningový denník, 8, Aktuálny čas jazdy Hotovo!

Rozmery

Šírka
40 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,77" (44,96 mm) Hotovo!
Výška
52 mm Hotovo!
Hĺbka
14 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
25 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Model je bezdrôtový (STS) alebo drôtový? Dôvodom otázky je, že v názve nie je použitý kompletný názov bezdrôtovej verzie (BC 14.16 STS) a v obrázkoch v prílohe je drôtová verzia. Mám záujem o bezdrôtový model BC 14.16 STS. Ďakujem.

Dobrý den. Lze tento typ propojit pomocí dokovací stanice s počítačem a používat s aplikací Sigma data center? Děkuji.

Lze tento model upevnit pouze na řídítka nebo i na představec? Díky.

Je tento cyklo computer kompatibilní s držákem od typu Sigma BC 14.12 (předchozí generace tachometru)? Děkuji JV

Meranie rýchlosti u tohto modelu je prenášané pomocou magnetu a snímaču spojeného káblom s cyklopočítačom alebo je meranie bezdrôtové?

Diskusia a poradňa k Sigma BC 14.16
Príslušenstvo pre Sigma BC 14.16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma BC 14.16.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií