Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Sigma Sportster + Mono RL čierna

Zobraziť katalóg
Sigma Sportster + Mono RL čierna
5 2 hodnotení
Svetlo na bicykel predné a zadné, svetelný tok 50 lm, dosvit 50 m, napájanie 1×Akumulátor, maximálna výdrž 7 h, vodeodolnosť IPX4, hmotnosť 131 g
Kód:  SPTif1070 Produktové číslo:  4016224182503

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sigma Sportster + Mono RL čierna

Skvelá súprava predného a zadného svetla na bicykel od výrobcu Sigma. Predné svietidlo na bicykel Sigma Sportster má CREE LED diódu s intenzitou svetla 40 LUX. Perfektne osvetlí cestu a jej okolie a má dlhú výdrž svietenia. Svetlo je čisté a jasne biele. Svietidlo má nadčasový a elegantný dizajn vďaka hliníkovej konštrukcii. Je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov. Svietidlo je vodoodolné, a preto sa nezničí ani pri nepriaznivom počasí. Zadné svetlo – svetlo malých rozmerov a hmotnosti s červenou LED diódou je praktické, užitočné a umožňuje vidieť všade. Atraktívne LED svetlo je vhodné na širokú škálu využitia, v bežnom živote aj pri športe. Montáž je veľmi jednoduchá, pomocou gumového krúžku na riadidlách s priemerom od 22 mm do 32 mm. Svetlo je viditeľné na 400 metrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Predné svetlo 1× CREE biela LED dióda, intenzita svetla 40 LUX
  • Zadné svetlo 1× červená LED dióda 0,5 W
  • Vodoodolnosť IPX4
  • 2 svetelné režimy
  • LED indikátor stavu batérie
  • Dobíjanie batérie pomocou microUSB
  • Farba čierna

Výdrž

Predné svetlo:

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Vďaka technológii tejto batérie sa svietidlo nevybíja, keď sa nepoužíva. Plné nabitie batérie trvá 4 hodiny. Stav batérie vám ukazujú LED diódy v nápise SIGMA. Každé písmenko nápisu znamená 20 % kapacity batérie. Výdrž na jedno nabitie je až 7 hodín.

Zadné svetlo:

Svietidlo má dobíjaciu lítium-iónovú batériu, ktorá sa dobíja pomocou microUSB kábla. Plné nabitie batérie trvá 3 hodiny. Stav batérie vám ukazuje LED dióda v tlačidle. V prípade, že kapacita batérie klesne pod 85 %, LED dióda sa rozsvieti na zeleno. Pri dosiahnutí 15 % kapacity batérie, LED dióda svieti na červeno. Výdrž svetla na jedno nabitie je až 7 hodín.

Parametre:

Hmotnosť:

Predné svetlo: 96 g
Zadné svetlo: 35 g

Dosvit predného svetla:
50 m

Viditeľnosť:
400 m (zadné svetlo)

Univerzálne použitie

Predné svetlo sa montuje bez nástrojov, pomocou praktického držiaka na riadidlá bicykla. Držiak sa hodí na riadidlá s priemerom od 22 mm do 32 mm. Jednoducho môžete svetlo zložiť a vziať so sebou, aby vám ho neukradli. Zadné svetlo sa inštaluje pomocou gumového krúžku.

Parametre a špecifikácia

Druh svetla
Sada Hotovo!
Maximálna výdrž
7 h Hotovo!
Svetelný tok
50 lm Hotovo!
Dosvit
50 m Hotovo!
Viditeľnosť
400 m Hotovo!

Druh svetla

Druh svetla
Sada Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna výdrž
7 h Hotovo!
Svetelný tok
50 lm Hotovo!
Dosvit
50 m Hotovo!
Viditeľnosť
400 m Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Dobíjací akumulátor Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem sadu svou světel. Přední funguje jak má. Problém je se zadním světlem. Dle popisu má světlo MONO RL dva režimy - bohužel po rozbalení zásílky a vyskoušení je přítomna jenom funkce stále svícení, funkce blikáni chybý. V příbalovém letáku je napsáno, že jenom verze international má dvě funkce. Prosím o vysvětlení, eventuálně jestli vami nabízené výrobky MONO RL jsou ve verzi international. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Sigma Sportster + Mono RL čierna
Príslušenstvo pre Sigma Sportster + Mono RL čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Sportster + Mono RL černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sigma Sportster + Mono RL fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií