Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SIROCCO T-1162/3-S ABS/PC – sivá

Zobraziť katalóg
SIROCCO T-1162/3-S ABS/PC – sivá
Cestovný kufor – škrupinový, kabínový, vnútorný rozmer: 49x38x20cm, vonkajší rozmer: 55x39x22cm, objem: 37l, hmotnosť: 2.8kg
Kód:  SPTbd1346 Produktové číslo:  5021627307933

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIROCCO T-1162/3-S ABS/PC – sivá Predaj skončil

SIROCCO T-1162/3-S ABS/PC – sivá

Chystáte sa na cestu lietadlom a chýba vám kabínová batožina? Zvoľte cestovný kufor SIROCCO. Tento kufor svojimi rozmermi vyhovuje požiadavkám na kabínovú batožinu. Aj napriek tomu má dostatočný objem, aby ste do neho uložili všetko potrebné na cestu. Kufor SIROCCO je vybavený bezpečnostným TSA zámkom, tak vaše cennosti budú vždy v bezpečí. Sám o sebe je ľahký, nebudete mať problém s jeho prenášaním. Tiež je vybavený 4 pojazdnými kolieskami a rúčkou na pohodlné prechádzanie.

Kľúčové vlastnosti cestovného kufra SIROCCO – sivá – 37 l

  • Cestovný kufor SIROCCO ako kabínová batožina
  • Bezpečnostný TSA zámok
  • 4 pojazdné kolieska s madlom na prevážanie
  • Praktické madlo na prenášanie
  • Jedna vnútorná časť uzatvorená zipsom
  • Druhá vnútorná časť s naťahovacími úchytmi
  • Malé vnútorné vrecko na zips

Vnútorné usporiadanie kufra SIROCCO

Cestovný kufor SIROCCO je vybavený kvalitným zipsom po viac ako 3 stranách pre pohodlné vybaľovanie. Môžete ho tak ľahko otvoriť ako knihu. Vnútorné usporiadanie je rozdelené na 2 časti. Jedna časť je plne uzatvárateľná na zips, tak budú vaše veci úplne oddelené od ostatných. Druhá strana má praktické úchytky, ktoré udržia obsah na svojom mieste aj pri manipulácii s kufrom. Navyše tu nájdete menšie vrecko uzatvárateľné na zips. Do kufra SIROCCO naskladáte pohodlne všetky potrebné veci na cestu a nájdete ich v rovnakej polohe, ako ste ich do neho vložili.

TSA zámok

Cestovná batožina SIROCCO je vybavená bezpečnostným zámkom TSA. Tento zámok jednak bezpečne ustráži vaše cennosti uložené v kufri, ale je aj praktický pri letiskovej kontrole, u ktorej nie ste prítomní. V prípade iných zámkov to znamená vylomenie alebo prestrihnutie, niekedy aj zničený kufor. Preto je viac než vhodné na také cesty brať batožinu so špeciálnym TSA zámkom, ktorý kontrolóri ľahko otvoria a opäť uzavrú svojím univerzálnym kľúčom. TSA je ochranná známka spoločnosti Travel Sentry (Cestovná hliadka), ktorá musí schváliť všetky dizajny zámkov a opatriť ich identifikačnou značkou v podobe červeného diamantu.

Vnútorné rozmery:
49 × 38 × 20 cm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!
Výška
55 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
22 cm Hotovo!
Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIROCCO T-1162/3-S ABS/PC – sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sirocco T-1162/3-S ABS/PC - šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SIROCCO T-1162/3-S ABS / PC - szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií