Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Ledraplastický SIT'n'GYM 65

Zobraziť katalóg
Ledraplastický SIT'n'GYM 65
4,0 2 hodnotení
Fitlopta s priemerom 65 cm, modrá, nosnosť 300 kg, nohy, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA903m2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ledraplastický SIT'n'GYM 65

SIT'n'GYM telocvičňa je nafukovacia guľa vyrobená z mäkkého PVC. Táto guľa je vhodná najmä pre 4-nočné sedenia. Je to skvelá alternatíva stolného stoličky na školských lavičkách, kanceláriách alebo počítači. Keď osoba sedí na lopte, ohyb "nohy" a lopta funguje na rovnakom princípe ako séria Gymnic. Keď vstanete zo stola, loptička sa znova postaví na nohy, aby sa zabránilo tomu, aby sa lopta odrazila od stola. Vďaka nohám je nečistota len v oblasti nohavíc a pretože nie je žiadne nebezpečenstvo nikam, ušetríte nové okrúhle priateľské škrabance od predchádzajúcej lopty medzi nohami stola. Použitie "vyrovnávania" a zapájanie hlbokých svalov eliminuje svalovú nerovnováhu, pomáha pevne posilniť telo a zlepšiť jeho držanie. Zlepšuje lokomotívnu funkciu pohybového systému. Pri správnom používaní pomáha izolovať vyčerpané svalové oblasti a eliminuje účasť pomocných svalov; zabraňuje statickému preťaženiu chrbtice; núti nás k viazaniu panvy, ktorá je východiskovým bodom pre správne držanie tela. Chôdza na lopte pomáha udržiavať jadro disku v správnej polohe a zabraňuje tomu, aby sa disk vychyľoval smerom k miechovému kanáliku. Balené v 2-kusovom plastovom vrecku, fúkacie čerpadlo na bicyklovú pumpu alebo auto.
Nie je vhodný pre deti do 3 rokov - obsahuje malé časti.

priemer:
65 cm

farba:
Modrá

Max. Nosnosť:
300 kg

certifikát:
V súlade s európskymi normami UNI-EN 71, časť 1, 2, 3, Zdravotnícky prístroj 93/42 CEE - 93/42 EWG a Bezpečnostný test GEL2-7.96 0123311 (identické s DIN EN 71, T1 / 7.90 a DIN EN 71, T2 / 1.94) vyrobené bez použitia ftalátov podľa smernice EÚ 76/769 / EHS - 2005/84 / ES.

Parametre a špecifikácia

Priemer
65 cm Hotovo!
Nosnosť
300 kg Hotovo!

Priemer

Priemer
65 cm Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
300 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledraplastický SIT'n'GYM 65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledraplastic SIT´n´ GYM 65.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií