Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Skatey 350L

Zobraziť katalóg
Skatey 350L
Elektro longboard – s výkonom 350W, max. rýchlosťou 18 km/h a dojazdom 20km.
Kód:  SPTbd0295 Produktové číslo:  8718868472724 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skatey 350L

Nebavia vás dlhé pešie cesty cez mesto, keď sa potrebujete dopraviť do práce, do školy alebo na výlet? Elektrický longboard Skatey 350L vám s tým môže pomôcť. Je to skvelý dopravný prostriedok, s ktorým si aj obyčajnú cestu do školy dokážete premeniť na neuveriteľný zážitok s množstvom adrenalínu. S Longboard Skatey budete až 4× rýchlejší ako doteraz. Vďaka hmotnosti 7 kg a doske, ktorá je dlhá 92 cm je ľahké s longboardom cestovať a prenášať ho v ruke.

Čím vás Skatey najviac nadchne?

  • Vďaka minimálnemu odporu vypnutého motora môžete elektro longboard ovládať aj vlastným odrážaním
  • Maximálna a zároveň stále bezpečná rýchlosť na tomto longboarde je 18 km/h
  • Elektro longboard Skatey 350L je vďaka doske z kanadského javora schopný uniesť až 80 kg
  • Dĺžka dojazdu na jedno nabitie je celých 20 kilometrov
  • Bluetooth ovládač sa nabíja jednoducho pomocou USB a zobrazuje stav batérie longboardu či ovládača
  • Odporúčaný vek pre jazdu na elektrickom Skatey longboardu už od 10 rokov

Výbava tohto jedinečného elektro longboardu

Model s názvom 350L je súčasťou najnovšej generácie s lítiovou batériou. Aby bol zaručený kvalitný zážitok z jazdy, je tento elektro longboard doplnený výkonným 350 W motorom na diaľkové ovládanie, s ktorým budete schopní jazdiť v priemere okolo 2 až 4 hodín, potom sa musí batéria nabiť. Nemusíte mať žiadne obavy, pretože v prípade úplného vybitia môžete longboard jednoducho odrážať a dôjsť tam, kam ste chceli pomocou vlastných síl. 

Je jazda na Skatey modeli 350L bezpečná?

Určite vám hlavou prebehla myšlienka, že by jazda mohla byť pre vás alebo vaše deti nebezpečná. Elektro longboard, ktorý má hmotnosť vrátane batérie len 7 kilogramov, je pre prípad šmyku doplnený protišmykovou plochou na doske a tiež kolieskami s priemerom 80 milimetrov s protišmykovým vzorkou. Ak sa budete rútiť veľkou rýchlosťou a začnete mať pocit, že nezvládate kontrolu nad elektro longboardom Skatey 350L, môžete pomocou ovládača jednoducho spomaliť alebo priamo zastaviť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Skatey 350L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skatey 350L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skatey 350L.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií