PET AD homeoffice

Skatey 800 Off-road wood art

Zobraziť katalóg
Skatey 800 Off-road wood art
Elektro longboard – s výkonom 800W, maximálnou rýchlosťou 32 km/h a dojazdom 26km
Kód:  SPTsc386w Produktové číslo:  8718868472779

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Skatey 800 Off-road wood art Predaj skončil

Skatey 800 Off-road wood art

Elektrický longboard je skvelým riešením pre každého, kto má rád alternatívne spôsoby cestovania do školy, na výlety alebo dovolenku. Nový model 800 Off-Road wood je vybavený najnovšou generáciou lítiových batérií, čo zabezpečuje rýchle nabitie  v horizonte 5 – 7 hodín a dojazd až do 26 km. Doska Skatey 800 je vyhotovená v tvare kicktail, ktorý má tú výhodu, že prenáša ťažisko jazdca do stredu, čím zabezpečuje lepšiu rovnováhu pri jazde. Doska je navyše pokrytá protišmykovou grip páskou a opatrená robustnými gumenými kolesami pre dokonalú stabilitu na nerovných plochách.

Kľúčové vlastnosti elektro longboardu Skatey 800 Off-road wood art

  • Elektrický longboard s nafukovacími kolesami do terénu
  • Konkávna kicktail doska
  • Dojazd 26 km
  • Maximálna rýchlosť až 32 km/h
  • Dve úrovne rýchlosti

Na Skatey 800 Off-Road sa rýchlo naučia jazdiť aj začiatočníci

Súčasťou balenia je bluetooth ovládač, ktorý ovláda skateboard a plynule zrýchľuje alebo brzdí. Na ovládači môžete sledovať aj aktuálny stav batérie motora alebo rýchlosť jazdy. Pre maximálnu úsporu energie sa batéria pri nečinnosti automaticky za 5 minút odpojí. Ak nemáte žiadne skúsenosti s jazdou na skateboarde,  Skatey 800 wood je vybavený bezpečnostným rýchlostným režimom pre začiatočníkov, takže pre vás nebude problém si jazdu rýchlo osvojiť.

Maximálna nosnosť:
130 kg

Kapacita batérie:
12 Ah/36 V

Výkon motora:
800 W

Materiál dosky:
Kanadský javor

Kolesá:
25 cm Off-road nafukovacie

Odporúčaný vek:
12+

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem od Alza Skatey již použitý, nevím, zda byla baterie již vyžvějklá, ale na úplné nabití ujedu já jen asi 5km, ale vážím 100kg. Občas bez důvodů vypadne ovladač a Skatey... což je nepříjemné při brzdění...

Diskusia a poradňa k Skatey 800 Off-road wood art
Príslušenstvo pre Skatey 800 Off-road wood art Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skatey 800 Off-road wood art. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skatey 800 Offroad Woodart. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skatey 800 Offroad Woodart. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skatey 800 Off-road wood-art elektromos.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií