AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SKLZ Cold Roller Bal

Zobraziť katalóg
SKLZ Cold Roller Bal
Masážna loptička farba čierna
Kód:  SPTsklz0081 Produktové číslo:  849102016836

SKLZ Cold Roller Bal

SKLZ Cold Roller Ball je prenosnou masážnou pomôckou, ktorá kombinuje chladenie a účinnú masáž v jednom. Jej použitie je ideálne nielen pri bolestiach na zaistenie úľavy, ale aj ako skvelá regenerácie po svalovej záťaži. Masážna pomôcka je tvorená antikorovou masážnou hlavicou a gumovým plášťom, ktorý je možné uchopiť, veľmi dobre padne do ruky a umožňuje optimálnu reguláciu tlaku. Antikorová hlavica poskytuje príjemné chladenie, to zaistí lepšiu regeneráciu a zotavenie po záťaži. Výhodou je tiež jej prenosnosť, a tak si masážnu pomôcku môžete vziať so sebou na tréning, na zápas či kamkoľvek cestujete. SKLZ Cold Roller Ball uľaví od bolesti a zaistí skvelú masáž a regeneráciu v jednom.

Kľúčové vlastnosti masážnej lopty SKLZ Cold Roller Ball

  • Prenosná masážna pomôcka
  • SKLZ Cold Roller Ball kombinuje chladenie a účinnú masáž
  • Vhodné použiť na úľavu od svalovej bolesti aj v rámci regenerácie po záťaži
  • Antikorová masážna hlavica poskytuje chladenie
  • Gumový plášť pre optimálnu reguláciu tlaku
  • Veľmi jednoduché použitie
  • Pre intenzívnejšie chladenie je možné umiestniť guľôčku do chladničky
  • Farebné vyhotovenie: antikorovo-čierne

Možnosť intenzívnejšieho chladenia

SKLZ Cold Roller Ball je možné použiť, kedykoľvek potrebujete, či už na úľavu od bolesti či ako súčasť regenerácie po záťaži. Pre intenzívnejšie chladenie je však možné guľôčku umiestniť na chvíľu do chladničky či mrazničky. Predtým je potrebné odstrániť gumový plášť. Po vybratí guľôčky z chladničky gumený plášť opäť nasadíte a môžete začať s masážou, ktorá bude mať ešte intenzívnejší chladnejší účinok.

Jednoduché použitie

Použitie masážnej pomôcky je veľmi jednoduché a komfortné. Vďaka nehrdzavejúcej oceli kĺže hladko po koži, čo zaistí jej skutočne pohodlné použitie. To je vhodné nielen v okamihu, keď sa bolesť dostaví, ale aj ako súčasť regenerácie po svalovej záťaži či tréningu. Tlak masáže upokojí svaly, zatiaľ čo chlad z antikorovej guľôčky vnikne hlboko do tkaniva, čím sa zníži zápal či možnosť jeho vzniku. SKLZ Cold Roller Ball je skvelou masážnou pomôckou, ktorá zaistí svalovú úľavu a efektívnu masáž bez nutnosti vyhľadania fyzioterapeuta.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SKLZ Cold Roller Bal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKLZ Cold Roller Bal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SKLZ Cold Roller Ball.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií