AlzaPlus+ sport AD elektro

SKLZ Trigger Strap, akupresúrna pomôcka

Zobraziť katalóg
SKLZ Trigger Strap, akupresúrna pomôcka
Masážna loptička – na akupresúru alebo masáž, popruh s masážnym bodom, stlačenie spúšťacích bodov tlmí bolesť a zrýchľuje regeneráciu
Kód:  SPTsklz0082 Produktové číslo:  849102028600
SKLZ Trigger Strap, akupresúrna pomôcka Predaj skončil

SKLZ Trigger Strap, akupresúrna pomôcka

SKLZ Trigger Strap predstavuje akupresúrnu pomôcku v podobe popruhu s masážnym bodom, ktorá slúži na efektívnu akupresúru i masáž. S použitím pomôcky dochádza k stlačeniu spúšťacích bodov, čím sa tlmí bolesť, zrýchľuje regenerácia a tiež zlepšuje celková pohyblivosť. Dlhý popruh zabezpečí možnosť použitia na všetkých častiach tela a špeciálne tvarovaná masážna časť poskytne efektívne uvoľnenie spúšťacieho bodu, čo je dôležité pre lepšie zahriatie svalov a ich zotavenie po záťaži. SKLZ Trigger Strap je veľmi praktickou pomôckou pre profesionálnych aj rekreačných športovcov všetkých rôznych odvetví.

Kľúčové vlastnosti masážnej pomôcky SKLZ Trigger Strap

  • Akupresúrna pomôcka
  • Inšpirovaná profesionálnymi športovcami
  • SKLZ Trigger Strap pre efektívnu akupresúru a masáž
  • Zaistí stlačenie spúšťacích bodov
  • Tlmí bolesť, zrýchľuje regeneráciu, zlepšuje pohyblivosť
  • Vďaka dlhému popruhu možné použiť na celom tele
  • Vhodné použiť pred tréningom, po ňom aj v jeho priebehu
  • Čierne vyhotovenie

Flexibilné použitie

Pomôcka SKLZ Trigger Strap ponúka veľmi jednoduché a flexibilné použitie. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je možné ju vziať so sebou na tréning či zápas a využiť tak pred záťažou aj po nej a rovnako tak v jej priebehu. Pomôcka inšpirovaná profesionálnymi športovcami je navrhnutá presne tak, aby jej veľkosť i vlastnosti umožnili čo najefektívnejšie uvoľnenie spúšťacieho bodu.


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SKLZ Trigger Strap, akupresúrna pomôcka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKLZ Trigger Strap, akupresurní pomůcka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SKLZ Trigger Strap, akupresszúrás segédeszköz.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií