Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

SmartHalo

Zobraziť katalóg
SmartHalo
Navigácia kombinovaná, LED displej, monitor aktivít, svietidlo, alarm a notifikácia SMS / hovorov, kompatibilita s iOS a Android, pevne pripevnenie na bicykel
Kód:  SPTS001 Produktové číslo:  627843669760

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SmartHalo

SmartHalo je šikovný modul s minimalistickým dizajnom, ktorý dodá šmrnc akémukoľvek starému aj novému bicyklu a jazdu na ňom posunie o niekoľko úrovní vyššie. Hoci je rozmermi malý, skrýva v sebe hneď niekoľko funkcií - navigáciu, monitor aktivity, svietidlo, notifikáciu či zabezpečenie. Vďaka pevnému pripevneniu a FOB kľúču - jedinečný kľúč, ktorý nemožno sfalšovať, nie je nutné ho po každej jazde demontovať. Celá pointa tohto miniatúrneho pomocníka tkvie vo farebných diódach, ktoré vás informujú prakticky o všetkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatická regulácia jasu diód
  • Niekoľko zariadení v jednom
  • Možnosť podeliť sa o dáta na sociálnych sieťach
  • Dlhá výdrž batérie
  • Odolné vyhotovenie
  • Pripevnenie pomocou špeciálnej skrutky s FOB kľúčom
  • Automatické vypnutie alarmu alebo Tapcode deaktivácie

Skvelá odolnosť a výdrž batérie

Jeho veľkou výhodou je, že sa hodí na takmer všetky typy bicyklov. Navigácia SmartHalo bola testovaná aj na použitie v náročných podmienkach, ktoré môžete na bicykli zažiť - dažďu, snehu či blate bez problémov odolá. Skvelá je aj viditeľnosť jednotlivých diód, prístroj sa automaticky prispôsobí aktuálnym svetelným podmienkam, tak aby jeho čitateľnosť bola čo najlepšia. Integrovaná batéria vás sama upozorní na nízku kapacitu a môžete ju ľahko dobiť USB káblom.

Jazdite bezpečne aj v preplnenom meste

SmartHalo nájde najrýchlejšiu a najbezpečnejšiu trasu pomocou cyklotrás, tak aby vaša jazda prebehla bez komplikácií a stresu. Stačí zvoliť cieľ na vašom mobilnom telefóne, potom ho zastrčiť do vrecka a riadiť sa príkazmi navigácie. Zabudli ste, kde ste zaparkovali svoj bicykel? Už ho nebudete musieť desiatky minút hľadať, prostredníctvom aplikácie SmartHalo jednoducho zistíte, kde je váš bicykel zaparkovaný.

Prekonávajte svoje maximá

Na rozdiel od bežných fitnes náramkov a prístrojov nie je nutné pri začatí a ukončení pohybu stlačiť tlačidlo. Akonáhle SmartHalo zaznamená pohyb, okamžite začne zaznamenávať údaje. Namerané dáta môžete analyzovať v grafoch alebo ich exportovať kamkoľvek budete chcieť. Tiež si môžete nastaviť osobné ciele a zlepšovať tak svoju fyzičku. Prekonávajte sami seba a sledujte pokroky v reálnom čase priamo na riadidlách. O svoje zážitky sa jednoducho podelíte so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Osobný asistent

Veľmi praktické je integrované svietidlo. Jeho služby oceníte najmä, ak sa zdržíte na výlete alebo v krčmičke. Nechýba ani funkcia nočného režimu, kedy sa svietidlo samo rozsvieti a po dojazdení domov sa opäť zhasne. Jeho výkon je 200 lumenov, čo je zárukou bezpečnej jazdy.

Tiež predstavuje vášho osobného asistenta. Keď idete na bicykli, ťažko môžete počuť zvonenie alebo cítiť vibrácie. SmartHalo vás upozorní na prichádzajúci hovor alebo SMS priamo na riadidlách. Tiež vás upozorní na blížiaci sa dážď alebo búrku, vďaka čomu môžete lepšie plánovať výlety alebo sa včas schovať pred dažďom.

Povie zlodejom STOP

Výrobca sa snažil minimalizovať riziko odcudzenia vášho bicykla. Preto ho vybavil vnútorným pohybovým senzorom, ktorý rozpozná akúkoľvek manipuláciu s kolesom a spustí hlasný alarm, čím upozorní na zlodeja. Alarm deaktivujete priblížením mobilného telefónu na navigáciu. Ak je váš telefón vybitý alebo ho nemáte k dispozícii, môžete alarm vypnúť svojim vlastným kódom pomocou poklepania na povrchu SmartHalo. Navyše prístroj môžete párovať iba s jedným mobilným telefónom - tým vaším.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Výrobce to prodává ta 149$. Mám pocit, že to máte fakt hodně předražené

Dobrý deň ako je možné, že tento prístroj stojí v Čechách = 4.990,- a u nás na Slovensku = 1.799,82 €.

Neumí navigovat na adresy pouze na bod z mapy. České adresy nenašel ani jednu. Takže nepoužitelné pro navigaci. Jinak pěkná myšlenka.. Chtěl jsem si to zakoupit, ještě že jsem předem otestoval aplikaci. Problém reší všude v evropě a dlohodobě to nemají vyřesené. Takže pozor na tuhle vecicku.

pekny den prajem mam otazku to ako vazne tolko stoji?sa mi zda ze ta cena je nejak moc vysoka

Diskusia a poradňa k SmartHalo
Príslušenstvo pre SmartHalo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SmartHalo.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií