Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SoFlowboard IQ

Zobraziť katalóg
SoFlowboard IQ
Elektrická kolobežka – max rýchlosť 20km/h, max dojazd 30km, hmotnosť 9.8kg, 4.4Ah, motor 250W
Kód:  SPTbd0880 Produktové číslo:  SPTbd0880 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SoFlowboard IQ

Elektrická kolobežka SoFlowboard Air zjednoduší a spríjemní vašu cestu do práce či do školy. Predstavuje efektívny spôsob, ako sa dostať na potrebné miesto bez najmenších komplikácií a včas. Vďaka tomuto dopravnému prostriedku totiž nemusíte čakať v žiadnych zápchach, čím ušetríte množstvo času. Máte na výber 3 režimy jazdy s rozdielnou rýchlosťou, vďaka čomu sa vždy prispôsobíte danej situácii. Počas nočných jázd určite oceníte výkonné svetlá na prednej i zadnej strane, ktoré zaručujú maximálne bezpečnú jazdu. Elektrická kolobežka SoFlow využíva prednú a zadnú brzdu. Predná brzda je elektrická, zadná nášľapná. Nachádza sa na vrchnej strane spodnej dosky.

Kľúčové vlastnosti SoFlowboard IQ

  • Elektrická do mesta
  • Maximálna rýchlosť 20 km/h
  • Maximálny dojazd 30 km
  • Nosnosť až 120 kg
  • Skladacia konštrukcia
  • Zadná nášľapná brzda a predná elektrická
  • Tri režimy jazdy
  • Výkonné svetlá na prednej a zadnej strane
  • Nabíjanie vďaka priloženej nabíjačke
  • Elegantný dizajn elektrickej kolobežky SoFlow
  • Vymeniteľná batéria

Elektrokoloběžka s kvalitným zázemím

Výrobca SoFlow si vďaka skvelej vízii, ktorá predstavuje ekologickejší a lacnejší spôsob dopravy, získava na celosvetovom trhu stále viac a viac fanúšikov. Dôkazom ich precíznej práce je aj táto elektrická kolobežka SoFlowboard IQ, ktorá disponuje integrovanou batériou LG. Tú bez problémov nabijete vďaka priloženej nabíjačke za necelé 3 hodiny a môžete si tak s vašou elektrickou kolobežkou SoFlow počas celého zvyšku dňa užívať jazdenie po meste či po cyklotrasách v prírode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SoFlowboard IQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SoFlowboard IQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SoFlowboard IQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SoFlowboard IQ.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií