AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Space Protein Deluxe Vanilla

Zobraziť katalóg
Space Protein Deluxe Vanilla
4,6 5 hodnotení
Proteínová tyčinka – 27 g bielkovín na 100 g, výrobcom uvedená energetická hodnota na 100 g je 548 kcal, hmotnosť 50 g, príchuť čokoláda - 32,80 €/1 kg
Kód:  SPTspp013 Produktové číslo:  8588008159538 Stránky výrobcu

Space Protein Deluxe Vanilla

Proteínová tyčinka vyrobená z kvalitných surovín

Proteínová tyčinka Space Protein Deluxe je lahodná desiata nielen pre športovcov, ale aj pre ostatných, ktorí si chcú behom chvíľky doplniť potrebné bielkoviny. V 100 g tyčinky sa ukrýva 27 g bielkovín, čo z nej tvorí plnohodnotnú náhradu jedla. Tyčinka Space Protein Deluxe s príchuťou čokolády obsahuje hydrolyzované kolagénové peptidy. Je plná vanilky a pasty z lieskových orieškov, mandlí a vanilky. Skvele chutí aj vďaka lahodnej mliečnej čokoláde v dvoch vrstvách.

Kľúčové vlastnosti proteínovej tyčinky Space Protein Deluxe Vanilla

  • Proteínová tyčinka Space Protein Deluxe s príchuťou vanilky
  • Ideálna nielen pre športovcov
  • V 100 g tyčinky sa ukrýva 27 g bielkovín
  • Obsahuje dve vrstvy mliečnej čokolády
  • Slúži ako plnohodnotná náhrada desiaty
  • Na výber z 3 príchutí
  • Plná pasty z lieskových orieškov, mandlí a vanilky
  • S hydrolyzovanými kolagénovými peptidmi

Vyskúšajte všetky príchute tyčiniek Space Protein Deluxe

Čokoláda
Lieskový orech

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Výživové údaje na 100 g – Space Protein Deluxe Vanilla

Energetická hodnota: 2 294 kJ/548 kcal

  • Tuky: 27 g — z toho nasýtené mastné kyseliny: 10 g
  • Sacharidy: 34 g — z toho cukry: 12 g
  • Bielkoviny: 27 g
  • Vláknina: 1,9 g
  • Soľ: 0,24 g

Zloženie

Mliečna čokoláda s maltitolom 35 % (sladidlo: maltitol; kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor: slnečnicový lecitín; aróma), mliečny bielkovinový koncentrát 16 %, oriešková pasta 11,2 % (cukor, mandle, lieskové oriešky, mandľový olej, olej z lieskových orieškov), hydrolyzované kolagénové peptidy 8,2 %, lieskové oriešky 6 %, zvlhčujúca látka: glycerol; sladidlo: maltitol; repkový olej, mliečny bielkovinový extrudát 3,5 % (mliečna bielkovina, zemiakový škrob), pasta s vanilínovou príchuťou 9 % (cukor, olej z maslovníka, palmový tuk, sušená sladká srvátka, sušené odstredené mlieko, emulg slnečnicový lecitín; aróma, prírodný extrakt z papriky), voda, zahusťovadlo: arabská guma; emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín; konzervačná látka: sorban draselný; arómy, farbivo: karamel; antioxidant: extrakt s vysokým obsahom tokoferolov.

Môže obsahovať arašidy, iné orechy a sóju.

Dávkovanie a podmienky skladovania proteínových tyčiniek Space Protein

Tyčinka Space Protein Deluxe je určená na okamžitú konzumáciu. Nadmerná konzumácia môže vyvolať preháňavé účinky. Skladujte v suchu, pri teplote do +25 °C.

Zloženie

Složenie: Mliečna čokoláda s maltitolom 35% (sladidlo: maltitol; kakaové máslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, emulgátor: slnečnicový lecitín; aroma), mliečny bielkovinový koncentrát 16%, oriešková pasta 11,2% (cukor, mandle, lískové oriešky, mandľový olej, olej z lískových orieškov), hydrolyzované kolagénové peptidy 8,3%, lískové oriešky 6%, zvlhčovač: glycerol; sladidlo: maltitol; repkový olej, mliečny bielkovinový extrudát 3,5% (mliečna bielkovina, bramborový škrob), pasta s vanilínovou príchuťou 2,8% (cukor, olej zo semien maslovníka, palmový tuk, sušená sladká syrovátka, sušené odstredené mlieko, emulgátor: slnečnicový lecitín; aróma, prírodný extrakt z papriky), voda, zahusťovadlo: arabská guma; emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; konzervačná látka: sorban draselný; prírodná vanilková aróma, antioxidant: tokoferolový extrakt. Môže obsahovať arašidy, iné orechy a sóju.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Bez lepku, Bez pridaného cukru Hotovo!
Teplota skladovania do
25 °C Hotovo!
Kalórií na 100 g
548 kcal (2 294,37 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
27 g Hotovo!
Sacharidy
34 g Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez lepku, Bez pridaného cukru Hotovo!

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do
25 °C Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
548 kcal (2 294,37 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
27 g Hotovo!
Sacharidy
34 g Hotovo!
Cukry
12 g Hotovo!
Tuky
27 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
10 g Hotovo!
Vláknina
1,9 g Hotovo!
Soľ
0,24 g Hotovo!

Alergény

Výrobok obsahuje alergény
Mlieko a výrobky z neho, Škrupinové plody a výrobky z nich (všetky druhy orechov), Sójové bôby (sója) a výrobky z nich Hotovo!

Typ

Typ
Proteínové Hotovo!

Príchuť

Príchuť
Čokoláda Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
50 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Space Protein Deluxe Vanilla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Space Protein Deluxe Vanilla 50g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Space Protein Deluxe Vanilla.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií