AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Spalding Headband čierna

Zobraziť katalóg
Spalding Headband čierna
Čelenka na basketbal
Kód:  SPT4621 Produktové číslo:  4045642637722
Spalding Headband čierna Predaj skončil

Spalding Headband čierna

Ste vášnivým športovcom, ktorý túži po tej najkvalitnejšej basketbalovej výbave? Potom je čelenka od preslávené firmy Spalding určené priamo pre vás. Produkt má moderný dizajn v čiernej farbe s oranžovou výšivkou znaku Spalding. Čelenka nielen chráni prenikaniu vlasov do očí, ale hlavne saje vznikajúce pot pri tejto veľmi fyzicky náročnej hre. Výrobok vám umožní s ľahkosťou a radosťou oddávať sa hre pod basketbalovými košmi. Čelenka je vyrobená z 80% bavlny, 12% gumy a 8% polyamidu.

Dôvody na kúpu

  • čierna farba
  • moderný dizajn s výšivkou
  • absorbuje pot
  • 80% bavlna, 12% guma, 8% polyamid
  • značka: Spalding

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spalding Headband čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spalding Headband černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spalding fejpánt fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií