Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spokey Flexmat V modrá

Zobraziť katalóg
Spokey Flexmat V modrá
Podložka – na cvičenie
Kód:  SPTbd1029 Produktové číslo:  5902693209140 Stránky výrobcu
Spokey Flexmat V modrá Predaj skončil

Spokey Flexmat V modrá

Najnovší model od značky Spokey vás nadchne svojou praktickosťou, odolnosťou a krásnym dizajnom. Podložka Spokey FLEXMAT V vo sviežej modrej farbe je ideálny spoločník pre váš každodenný tréning v pohodlí domova alebo telocvične! Táto nevyhnutná fitness pomôcka vám poskytne maximálny komfort aj pri namáhavom a opakujúcom sa cvičení. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave, odolnému neoprénu a spevneným okrajom zvládnete s podložkou Spokey FLEXMAT V aj to najnáročnejšie cvičenie.

Kľúčové vlastnosti podložky Spokey FLEXMAT V modrej farby

  • Pohodlná fitness pomôcka pre rekreačné cvičenie
  • Praktické popruhy pre ľahký prenos
  • Vyrobené z mäkkého a odolného neoprénu
  • Protišmykový povrch zaistí bezpečie pri cvičení
  • Podložka nepohlcuje pot ani vlhkosť a ľahko sa udržuje
  • Spevnené hrany zvyšujú odolnosť a životnosť podložky
  • Moderný dizajn v modrej farbe

Pohodlné cvičenie

Na tréning sa budete tešiť! Mäkký materiál tejto podložky je maximálne odolný proti potu aj vode. Môžete sa teda v pokoji venovať cvičeniu na podlahe v úplnom pohodlí. Tento špeciálny materiál a protišmyková úprava umožňuje vykonávať náročné a pravidelne sa opakujúce cviky.

Vydrží aj najnáročnejšie cvičenie

Pre väčšiu odolnosť je podložka spevnená po celom obvode. Je obšitá páskou, takže vydrží aj veľkú záťaž pri častom používaní. Navyše je táto podložka vybavená praktickými popruhmi pre jednoduchší transport.

Materiál:
Neoprén

Rozmery:
180 × 60 × 0,6 cm

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
180 cm (70,87 ") Hotovo!
Hrúbka
6 mm Hotovo!

Dĺžka

Dĺžka
180 cm (70,87 ") Hotovo!

Hrúbka

Hrúbka
6 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey Flexmat V modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Flexmat V modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Flexmat V modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Flexmat V modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Flexmat V kék.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií