Starbaits Pro Monster Crab Hard Boilies 200 g

Zobraziť katalóg
Starbaits Pro Monster Crab Hard Boilies 200 g
Boilies – príchuť: krab, hotové, vhodné na miesta s vysokým výskytom bielej ryby či rakov alebo do rýchlo prúdiacich vôd, hmotnosť balenia 200g
Kód:  RYB017627nad Produktové číslo:  RYB017627nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Starbaits Pro Monster Crab Hard Boilies 200 g Predaj skončil

Starbaits Pro Monster Crab Hard Boilies 200 g

Boilies sa počítajú medzi najčastejšie používané krmivo pre ryby na lov kaprovitých rýb. Kŕmne boilies guľôčky zvoľna klesajú ku dnu, pričom zložením napodobňujú prirodzenú potravu, na ktorú sú kapry zvyknutí. Rohlíkové boilies sa pripravujú lisovaním cesta na obyčajné rožky alebo ďalšieho pečiva a považujú sa za často preverenú klasiku. Bývajú používané ako samostatne, tak aj na „panáčika“, kedy nalákate ryby aj na plávajúce boilies. Kŕmne boilies Starbaits sú vyrábané v balení, s hmotnosťou 200 g, ktoré zanechá boilies veľmi dlho čerstvé a k tomu sa bude ľahko prenášať. Nič vám teda nebráni vziať si ich so sebou ku každej vode. Príchuť Krab zaručene navnadí ryby zo všetkých kútov rybníka.

Rozhodujúce vlastnosti boilies Starbaits Pro Monster Crab Hard Boilies 200 g

  • Kaprovité ryby po nich pôjdu ako divé
  • Balenie v hmotnosti 200 g
  • Osvedčená príchuť Krab
Poznámka:
» Všetky Boilies
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Starbaits Pro Monster Crab Hard Boilies 200g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Starbaits Pro Monster Crab Hard Bojli 200g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií