PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Starfishing - Brolly Specter

Zobraziť katalóg
Starfishing - Brolly Specter
Brolly – úplne unikátny dizajn a riešenia priestoru v segmetu brolly, z excelentného, ??pevného, ??priedušného materiálu s vodným stĺpcom 15000mm, predná strana bivaku ponúka tri možnosti nastavenia, moskytiéra, plný panel a sľudové okno, možnosť odzipsovania celej prednej strany, pre jednu osobu s dostatočným priestorom pre veľké ležadlo, stôl a kreslo
Kód:  JVR056344 Produktové číslo:  8594179340323

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Starfishing - Brolly Specter Predaj skončil

Starfishing - Brolly Specter

Doprajte si aj mimo domova viac komfortu a priestoru. Brolly Starfishing Specter sa o vás postará aj vo veľmi nepriaznivých podmienkach. Je totiž z pevného, ??priedušného materiálu, ktorý ale vydrží až 15 000 mm vodného stĺpca! Nechýbajú odvodové kanáliky (menší odkvap) a po vyčíňaní živlov zase oceníte rýchle schnutie textílie. Brolly je navrhnuté pre jednu osobu, ktorej poskytne priestor pre veľké ležadlo, stôl aj kreslo. Veľké dvere majú dvojcestné zipsy a možnosť úplného otvorenia, vetranie cez moskytiéru, sľudové okienko alebo plnú výplň, takže nájdete perfektné riešenie do každého počasia.

Kľúčové vlastnosti brolly Starfishing Specter

  • Brolly pre 1 osobu s veľkou posteľou, kreslom a stolom
  • Pevná a ľahká konštrukcia brolly zo sklolaminátu
  • Predná strana bivaku ponúka tri možnosti nastavenia
  • Veľké dvere a zadné okno s moskytiérou
  • Posilnené pre stabilitu a výdrž pri nepriazni počasia (15 000 mm vodného stĺpca)

Brolly Specter – konštrukčne vychytané ubytovanie

Brolly Starfishing Specter vyniká konštrukciou, kde je namiesto bežného hliníka 6 mm sklolaminátový rám. Ten je veľmi pevný a vpredu vybavený rozpínacou tyčou pre lepšiu stabilitu a vytvorenie striešky nad vchodom s odkvapom, takže nezateká dovnútra. Rozpínací kĺb zároveň tvaruje kopulu brolly. Dodatočné spevnenie urobíte pomocou 4 búrkových tyčí s magnetickým systémom uchytenia. Na zadnej strane je vetracie okienko s moskytiérou alebo plným prekrytím. Nad prednou stranou je pripravený šilt s páskami pre uloženie prútov. Pribalená je taška pre transport, odnímateľná PVC podlaha a antikorové kolíky pre zatlčenie alebo zavŕtanie.

Poznámka:
» Všetky brolly
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den... Napíšete rozměry? Děkuji...

Zdravím, byla by u Vás možnost platby poukázkami Edenred Multi, nebo platební kartou Edenred Benefits?

Diskusia a poradňa k Starfishing - Brolly Specter
Príslušenstvo pre Starfishing - Brolly Specter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Starfishing - Brolly Specter.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií