AlzaPlus+ sport PET

SteriPEN Classic 3

Zobraziť katalóg
SteriPEN Classic 3
UV čistič vody – antivírusová UV čistička vody na cesty, vyčistí až 4000l vody
Kód:  SPTig011 Produktové číslo:  899321000178
SteriPEN Classic 3 Predaj skončil

SteriPEN Classic 3

Univerzálna cestovná čistička vody SteriPEN Classic 3™ využíva UV žiarenie, pomocou ktorého dokáže eliminovať 99,9 % škodlivých mikroorganizmov vo vode (vírusy, baktérie, giardia a kryptosporidia) rozkladom ich DNA/RNA a premení tak vodu z neovereného zdroja na bezpečnú a pitnú. Classic 3 je opatrený 40 mikronovým predfiltrom kompatibilným s fľašami so širokým hrdlom, možno ho použiť na úpravu mierne zakalenej vody. Ide o veľmi sofistikovaný model, ktorý dokáže rozlíšiť objem upravovanej vody - za 48 sekúnd upraví 0,5 litra, za 90 sekúnd 1 liter vody. Celková životnosť UV lampy sa rovná cca 4 000 litrom. SteriPEN Classic 3 je ako outdoorový model napájaný 4 AA bateriami, ktoré nie sú súčasťou balenia. Pre bezpečný transport sa dodáva spolu s cestovným pouzdrom.

Kľúčové vlastnosti UV čističky na vodu SteriPEN Classic 3

  • Pomocou UV žiarenia eliminuje 99,9 % škodlivých mikroorganizmov žijúcich vo vode, vrátane vírusov a mení vodu na bezpečnú a pitnú
  • UV filter na vodu SteriPEN Classic 3 upraví 0,5 l vody za 48 s a 1 l vody za 90 s
  • UV čistička na vodu SteriPEN Classic 3 nahradí cca 8 000 pollitrových fliaš balenej vody
  • Napájanie pomocou 4 AA batérií – alkalické, lítiové alebo dobíjacie NiMH
  • Hmotnosť 141 g
  • Rozmery 186 × 43 × 43 mm
  • Balenie obsahuje UV lampu s LEDkovým indikátorom, predfilter na fľaše a cestovné puzdro

UV čistička vody SteriPEN Classic 3 je vzorom univerzálnosti

UV čistička vody SteriPEN Classic 3 vyniká malou hmotnosťou a malými rozmermi, takže sa bez problémov zmestí do každej príručnej batožiny. Je opatrená predfiltrom, dokáže teda upraviť aj mierne zakalenú vodu. Napája sa pomocou 4 AA batériami. Požadovaný najmenší priemer fľaše je 22 mm. Pri riadnom používaní vám UV filter na vodu SteriPEN Classic 3 zabezpečí ochranu pred nepríjemnými chorobami plynúcimi z konzumácie vody z neovereného zdroja.

SteriPEN Classic 3 dostal ocenenie WQA Gold Seal

UV čisitčka na vodu SteriPEN Classic 3 disponuje ocenením WQA Gold Seal,  ktoré bolo výrobkom SteriPEN udelené na základe laboratórnych testov vykonaných inštitúciou Water Quality Association. To potvrdzuje splnenie štandardov pre mikrobiologické čističe vody stanovené EPA (Americká agentúra na ochranu životného prostredia).

Parametre a špecifikácia

  • Typ: UV čistička vody
  • Doba čistenia 1l: 90 s
  • Životnosť: 4 000 l

Parametre a špecifikácia

Typ
UV čistič vody Hotovo!
Doba čistenia 1 l
90 s Hotovo!
Životnosť
4 000 l Hotovo!

Typ

Typ
UV čistič vody Hotovo!

Výkon

Doba čistenia 1 l
90 s Hotovo!
Životnosť
4 000 l Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Předevčírem jsem zakoupil tento steripen a v balení byl pouze barevně okopírovaný na kancelářský papír návod na Steripen Aqua. Bohužel původní návod měl větší rozměry , než A4, tudíž není ani kompletní. Prosím pokud prodáváte takovéto zařízení, které člověk denně nepoužívá, mohli by jste přibalovat správný návod a v plném rozsahu? Myslím si že by to neměl bát problém, návod jsem si sám vyhledal na internetu a přikládám Vám link. Odkaz do neznáma Děkuji Syrovátka

Doby den,ma tento SteriPen i sroubovaci redukci vcetne odebiraciho maleho predfiltru?

Tento steripen nema OLED displej,mate spatne popis

Diskusia a poradňa k SteriPEN Classic 3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteriPEN Classic 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteriPEN Classic 3.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií