AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

STIGA EDGE Training

Zobraziť katalóg
STIGA EDGE Training
Športová taška Praktická, priestranná tréningová taška so štýlovým dizajnom. Niekoľko priehradiek pre všetky vaše veci. Taška je vyrobená z odolného, vodeodolného nylonu Oxford, ktorý chráni vaše veci. Súčasťou batohu sú nastaviteľné, polstrované ramenné popruhy, ktoré znižujú tlak na ramená a dvojité držadlá.
Kód:  SPTstg033 Produktové číslo:  7318688031319
STIGA EDGE Training Predaj skončil

STIGA EDGE Training

Športová taška STIGA EDGE Training pojme všetko potrebné pre váš tréning a športové aktivity. Obsahuje hlavný úložný priestor a tiež niekoľko priehradiek a vreciek, ktoré disponujú celkovým objemom 48 l. Taška je vyrobená z odolného materiálu nylon Oxford, ktorý je rezistentný aj voči vode a dokonale tak ochráni uložené veci. O komfortné nosenie sa postarajú dvojité uchá, rovnako ako ramenný popruh, ktorého dĺžku si môžete nastaviť podľa potreby. Či už vás čaká tréning stolného tenisu alebo iná športová činnosť, do tašky STIGA EDGE Training uložíte všetko potrebné vybavenie.

Kľúčové vlastnosti športovej tašky STIGA EDGE Training

  • Taška vhodná nielen na tréningy stolného tenisu
  • S hlavným úložným priestorom a niekoľkými priehradkami a vreckami
  • Vyrobená z odolného materiálu nylon Oxford
  • Rezistentná voči vode
  • STIGA EDGE Training s objemom 48 l
  • Dvojité uchá a nastaviteľný ramenný popruh na komfortné nosenie
  • Farebné vyhotovenie: čierno-sivé

Rozmery:
54 × 31 × 29 cm

Objem:
48 l

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STIGA EDGE Training Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STIGA EDGE Training. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STIGA EDGE Training.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií