PET PET

STRYD

Zobraziť katalóg
STRYD
5 1 hodnotení
Wattmeter – určený špeciálne pre bežcov, pripevnenie na topánku, Bluetooth, meranie efektivity behu
Kód:  SPTmf001 Produktové číslo:  863210000211 Stránky výrobcu

STRYD

Wattmeter Stryd je špičková pomôcka, ktorú ocení nejeden náročný bežec alebo triatlonista. Prístroj využíva moderné technológie, aby presne zmeral kinetiku bežeckej trajektórie, a v reálnom čase zobrazuje váš aktuálny výkon vo wattoch. Okrem wattov Stryd zaznamenáva a vyhodnocuje množstvo iných údajov a tým umožňuje zvládať beh rýchlejšie, efektívnejšie a behať dlhšie. Využiť ho môžete, či už trénujete na dráhe, v hale alebo v teréne. Všade dobre poslúži.

Kľúčové vlastnosti wattmetra Stryd Summit

  • Ľahšie a presnejšie meranie behu
  • Meria výkon, techniku a efektivitu
  • Bezdrôtová komunikácia s inteligentnými zariadeniami (ANT+ a Bluetooth Smart)
  • Bezdrôtové nabíjanie batérie
  • Prístroj využívajú atléti aj olympionici
  • Kompatibilný s iOS aj Android s podporou Bluetooth Smart
  • Hmotnosť len 10 g
  • Jednoduché pripnutie na topánku (tzv. footpod)
  • Dlhá výdrž batérie

Revolučná technológia wattmetra Stryd

Wattmeter Stryd je inovovaná verzia a disponuje revolučnou technológiou. Staré wattmetre fungujú na princípe hrudného pásu. Nový Stryd je tzv. footpod a pripína sa jednoduchým spôsobom na topánku. Vďaka hmotnosti 10 g na neho čoskoro zabudnete a stane sa vašou súčasťou pri každom tréningu. Prístroj meria samotnú kinetiku behu, čím dosahuje veľmi presné výsledky. Namerané hodnoty potom môžete hodnotiť vo vašom inteligentnom zariadení, s ktorým wattmeter spojíte.

Spojte svoj wattmeter sa smartfónom alebo hodinkami

Wattmeter Stryd komunikuje na základe bezdrôtovej technológie Bluetooth Smart alebo ANT+, ktorou musí byť druhý prístroj vybavený. Bežne komunikuje so systémami iOS a Android a môžete ho tiež spojiť s modernými hodinkami Garmin, Polar alebo Suunto.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude výrobek fungovat s Garminem Fenix 5x plus a zapisovat údaje o běhu do garminu conect? Děkuji za odpověď...

Dobrý den, výrobek, který máte na obrázku je STRYD summit, v dotazu z března jste však psali, že je to pioneer. Co tedy nyní prodáváte? Je to nejasné, měli byste to jasně napsat do popisu. Nyní kdybych to objednal, tak čekám, že dostanu co je uvedeno na obrázcích!

Je to summit nebo pioneer? Diky

Diskusia a poradňa k STRYD
Príslušenstvo pre STRYD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRYD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: STYRD.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií