AlzaPlus+ sport Aplikace

Sulov Rukavice biele L

Zobraziť katalóg
Sulov Rukavice biele L
4,5 2 hodnotení
- zateplené, na bicykel, lyže, turistiku
Kód:  SPT2835 Produktové číslo:  4891223084733

Sulov Rukavice biele L

Nevyhnutná súčasť športovej výbavy na zimné obdobie! Zateplené rukavice ocenia predovšetkým milovníci bežeckého lyžovania, cyklistiky, alebo turistiky. Rukavice sa vyznačujú výbornými termoizolačnými vlastnosťami, vďaka ktorým poskytujú zvýšenú ochranu proti chladu a vetru. Použitý materiál je vysokoodolný proti opotrebeniu.

Rukavice presne pre vás

  • Protišmykové a reflexné prvky
  • Dorzálna časť je čiastočne pokrytá neoprénom
  • Jemný fleece na vnútornej strane
  • Komfortné vystuženie na dlaňovej časti
  • Zapínanie na suchý zips

Perfektný dizajn

Rukavice na prvý pohľad zaujmú krásnym bielo-čiernym dizajnom, vďaka ktorému sú vhodné nielen na športové aktivity, ale aj na bežné denné nosenie!

Už nikdy vám nebude zima na ruky

Použité materiály v kombinácii s prepracovaným návrhom a precíznym spracovaním zaisťujú dokonalú funkčnosť rukavíc! Neoprén použitý na chrbtovej strane výrazne zvyšuje odolnosť proti chladu. Jemný fleece na vnútornej strane, okrem toho, že krásne hreje, zaisťuje aj priedušnosť. A zapínanie na suchý zips umožňuje plynulú reguláciu tesnosti.

Poznámka:
» Všetky rukavice na bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sulov Rukavice biele L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sulov Rukavice bílé L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sulov Handschuhe weiß L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sulov Handschuhe weiß L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sulov kesztyű fehér L.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií