AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Sundridge Plávajúci oblek dvojdielny En-tec

Zobraziť katalóg
Sundridge Plávajúci oblek dvojdielny En-tec
5 1 hodnotení
Plávajúci oblek – približne o 30% ľahší ako iné klasické plávajúce obleky, priedušný, vzdušný a vetruodolný, vykazuje skvelé tepelnoizolačné vlastnosti, vodný stĺpec 10000mm a priedušnosť 5000g/m2
Kód:  JVR049624NAD Produktové číslo:  JVR049624NAD
Sundridge Plávajúci oblek dvojdielny En-tec Predaj skončil

Sundridge Plávajúci oblek dvojdielny En-tec

Sundridge En-tec je dvojdieln plávajúci oblek, ktorý vďaka zatepleniu poskytne skvelý komfort. Oblek je o 30 % ľahší ako klasické plávajúce obleky, je veľmi priedušný, vzdušný a takisto vetruodolný. Okrem toho vyniká aj skvelými tepelno-izolačnými vlastnosťami aj bezpečnostnými parametrami, pretože spĺňa bezpečnostné predpisy EÚ a nesie certifikáciu ISO 12402. Oblek je vyrobený kombináciou materiálov Taslonu a Nylonu 210D, ktoré sú veľmi ľahké a napriek tomu pevné. Je opatrený reflexnými pásikmi 3M aj signálnou píšťalkou. Určite oceníte tiež vodoodolnosť odevu, ktorá je 10 000 mm vodného stĺpca. Sundridge En-tec je skutočne veľmi kvalitný plávajúci oblek, ktorý využijete pri svojich rybárskych výpravách.

Kľúčové vlastnosti dvojdielneho plávajúceho obleku Sundridge En-tec

  • Dvojdielny plávajúci oblek
  • Sundridge En-tec je priedušný, vzdušný a vetruodolný
  • So skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami
  • Spĺňa bezpečnostné normy EÚ
  • Je vyrobený z pevných materiálov Nylonu a Taslonu
  • Opatrený reflexnými páskami a signálnou píšťalkou
  • S vodoodolnosťou 10 000 mm
  • Farebné vyhotovenie: čierno-zeleno-sivé

Veľmi kvalitná bunda

Bunda obleku Sundridge En-tec vám poskytne skvelý komfort. Je opatrená golierom s fleecovou podšívkou aj polyesterovou podšívkou v kapucni. K tepelnému komfortu prispieva aj fleecová výplň vreciek. Bunda je vybavená 2 vonkajšími a 2 vnútornými vreckami, do ktorých môžete uložiť všetko potrebné. Na zápästí je všitá neoprenová manžeta a lakte sú spevnené. Pás disponuje sťahovacou šnúrkou, vďaka ktorej si môžete nastaviť šírku v páse. Nechýbajú ani dvojcestné hlavné zipsy značky YKK, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou.

Vysoké komfortné nohavice

Súčasťou obleku Sundridge En-tec sú okrem bundy taktiež vysoké nohavice, ktoré sú opatrené nepremokavou vonkajšou vrstvou z polyesteru. Podšívka nohavíc je tiež polyesterová a samozrejmosťou je aj kvalitné zateplenie, ktoré zaistí skvelý tepelný komfort. Nohavice sú vybavené 2 vonkajšími vreckami aj spevnenými miestami v oblasti kolien. Rovnako nohavice sú opatrené vysokokvalitnými YKK zipsami a tiež suchými zipsami, ktoré sú umiestnené pri členkových manžetách a s ich pomocou môžete nastaviť šírku nohavíc. Oblek Sundridge En-tec je jednoducho skvelou voľbou pre chvíle trávené pri vode.

Veľkosti:
M, L, XL a XXL

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sundridge Plovoucí oblek dvojdílný En-tec.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií