Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Suunto 3 Fitness Black

Zobraziť katalóg
Suunto 3 Fitness Black
4,3 7 hodnotení
Smart hodinky – dámske s meraním tepu zo zápästia, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, stav batérie, notifikácie z mobilu, hodnota vodotesnosti 30 m (3 ATM), kompatibilné s Android a iOS, polyamidové sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: oceľ
Kód:  SPTbd1230 Produktové číslo:  6417084500205 Stránky výrobcu

Suunto 3 Fitness Black

Dosiahnite vyváženého životného štýlu s dostatkom pohybu aj odpočinku

Suunto Fitness Black je moderný športtester s robustným kovovým rámovaním okolo ciferníka a hladkým pásikom, zaisťujúce pohodlné nosenie. Z funkcií zaujme hlavne adaptabilným tréningovým sprievodcom, ktorý vám automaticky vytvorí 7 denný tréningový plán prispôsobený vašej aktuálnej kondícii. Zvláda tiež merať kvalitu spánku, hladinu stresu a po spárovaní s chytrým telefónom vás upozorní na prichádzajúce hovory alebo SMS správy. Športtester Suunto Fitness Black poháňa silná batéria, umožňujúce nepretržité používanie po dobu 5 dní. Samozrejmosťou je vodeodolnosť do 30 m, vďaka ktorému je okrem behanie, posilňovanie alebo turistiky vhodný aj na plávanie.


vypnuté
Sporttester Suunto 3 Fitness Black


Športtester, ktorý berie ohľad vaše limity

Suunto 3 Fitness Black ponúka funkciu adaptabilného sprievodca, ktorá intenzitu tréningu prispôsobuje vašej aktuálnej kondícii. Na akúkoľvek nadbytočnú záťaž vás navyše športtester upozorní notifikácií. Vďaka tomu nehrozí, že by ste sa zbytočne premáhali a miesil si tak na zranenia. Kvalitu spánku meria Suunto 3 Fitness Black pomocou optického senzora na spodnej strane ciferníku. Dokáže monitorovať aj hladinu stresu a upozorniť vás na to, že by ste mali odpočívať.


Nerozlučný parťák s vaším mobilným telefónom

Po spárovaní s telefónom, pomocou zadarmo dostupné mobilné aplikácie Suunto App, vás športtester tiež upozorní na prichádzajúce hovory alebo správy. Cez aplikáciu navyše môžete zdieľať úspechy a pokorenej rekordy s komunitou, navzájom sa motivovať alebo si medzi sebou zdravo zasúťažiť.

vypnuté
Sporttester Suunto 3 Fitness Black

Snímač srdcového tepu

Všetky údaje športtester vyhodnotí z vášho srdcového tepu. Jeho snímanie má na starosti senzor umiestnený na spodnej strane ciferníku.

vypnuté
Sporttester Suunto 3 Fitness Black

prehľadný displej

Suunto 3 Fitness Black využíva bezdotykový farebný displej. Jednotlivé režimy je možné meniť pomocou ovládacích tlačidiel na pravej strane športtesteru.

vypnuté
Sporttester Suunto 3 Fitness Black

komfortné nosenie

Nosenie spríjemňuje hladký pásik zodpovedajúce farebnej variante športtesteru. Vďaka nemu vôbec nebudete cítiť potrebu Suunto Fitness odnímať.


Intenzívne zóny pri cvičení

Suunto 3 možno použiť pri plávaní v bazénoch aj na otvorenej vode (* pre presné meranie TF s využitím snímača hrudného pásu Suunto Smart Sensor). Ponúka tiež možnosť využitia zón intenzity pri cvičení, ktoré pomáhajú pri rozvoji fyzickej kondície. Definícia piatich rôznych zón s číslami od 1 (najnižšie) do 5 (najvyššia), a to ako percentuálny pásma počítaná z maximálnej tepovej frekvencie (max. TF) alebo tempa. Ak chcete počas záznamu cvičenia zhromažďovať ďalšie informácie, spárujte s hodinkami zariadení POD a snímače vybavené technológiou Bluetooth Smart. Suunto 3 Fitness podporuje nasledujúce typy PODov a senzorov: Snímač tepovej frekvencie, Bike POD, Foot POD.

Doplňujúce informácie:

konektivita:
Bluetooth Smart (4.0 alebo novší)

kompatibilita:
Android 5.0 alebo novší
iOS (iPhone / iPad požiadavka: iOS 10.0 alebo novší)

Šírka remienka:
20 mm

Veľkosť zápästia:
120 - 210 mm

Rozlíšenie displeja:
218 × 218 px

Frekvencia procesora:
2402 - 2480 MHz

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Sklíčko
Polyamidové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
36 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Potřebovala bych vědět , jak na hodinkách znovu vyvolám již proběhlou notifikaci?Po přijetí se mi na hodinkách na 3 sekundy ukáže zpráva ,ale pokud ji neprohlédnu tak zmizne a už nevím jak ji znovu vyvolat.děkuji EA

Dobrý den, u hodinek mi nejde správně nastavit správné datum a den v týdne. Například při datumu 7.4. mi hodinky ukazují, že je čtvrtek, což neodpovídá ( úterý ), poradíte mi, prosím? V nastavení mám daný rok 2020 .... Děkuji

Dobrý den, je možné osobní vyzkoušení hodinek na prodejně v Brně? Děkuji

Dobrý den, mají hodinky budík, kde lze nastavit buzení pouze vibracemi?

Dobrý den, stále nechápu, jak mohou být hodinky vodotěsné dle certifikace ISO 6425 a zároveň mít parametr pouze 3ATM. Navzájem se to vyvrací, pokud se nemýlím. Ráda bych s nimi i plavala, ale trochu se toho obávám.. děkuji

Dobry den, chci se zeptat jestli pri indikaci volani hodinky stale vibruji nez je hovor prijmut nebo jen zavibruji jako notifikace?? dekuji

Dobrý den, rozhoduji se mezi Suunto a Samsung - Gear S3 Frontier, ale nevím jestli mám Samsungu věřit. Poraďte mi prosím, děkuju.

Diskusia a poradňa k Suunto 3 Fitness Black
Príslušenstvo pre Suunto 3 Fitness Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suunto 3 Fitness Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií