AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Swix T0160B, nylon modrý

Zobraziť katalóg
Swix T0160B, nylon modrý
5 3 hodnotení
Kefa - na úpravu lyží po parafínovaní
24,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPT2371 Produktové číslo:  7045950313193
Swix T0160B, nylon modrý 24,90 € Momentálne nedostupné

Swix T0160B, nylon modrý

Je vašou záľubou lyžovanie alebo snowboarding? Patríte medzi tých, ktorí si servis na svojom zimnom vybavení robia sami? Potom bude pre vás ďalší zo série renomovaných produktov značky Swix priam ideálny. Určite vás zaujme aj fakt, že táto značka je používaná profesionálnymi servisnými technikmi na pretekoch Svetového pohára alebo na pretekoch Swix Racing.

Pre dokonale hladkú skĺznicu

Kefa nylon sa vyznačuje krátkymi, 0,12 mm modrými štetinami. Má hranatý tvar, ktorý sa perfektne drží v každej ruke. Používa sa najmä na konečnú povrchovú úpravu skĺznice a je vhodná na všetky typy voskov. Ak chcete, aby vosk na skĺznici perfektne sedel, odporúča sa prejsť skĺznicu kefou 5 až 10-krát. Kúpte si tento produkt, vďaka ktorému budete pripravení na každý typ snehu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix T0160B nylon modrý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Swix T0160B nylon kék.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií