AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Tatonka WP Document belt natural

Zobraziť katalóg
Tatonka WP Document belt natural
Ľadvinka pod oblečenie, 19 × 13 × 1 cm, hmotnosť 35 g
Kód:  SPT1911 Produktové číslo:  4013236000030

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tatonka WP Document belt natural Predaj skončil

Tatonka WP Document belt natural

Ak radi cestujete alebo vyznávate rôzne outdoorové aktivity, určite by sa vám mohlo hodiť toto praktické puzdro od známeho výrobcu Tatonka. Ide o bezpečnostné vrecko s ultratenkým dizajnom, do ktorého sa zmestia všetky vaše doklady, letenka, peniaze a ďalšie dôležité veci. Je vyrobené z veľmi odolného materiálu RipStop, ktorý sa vyznačuje vysokou pevnosťou a ľahkosťou. Zadná strana je potiahnutá materiálom, ktorý je obzvlášť príjemný na dotyk. Ľahko ho môžete nosiť pod oblečenie, a to bez toho, aby si to niekto všimol, čo je veľmi pohodlné a predovšetkým bezpečné. Hlavné vrecko je uzatvárateľné zipsom a tenký popruh je vybavený rýchloupínacou prackou. Čelnú stranu zdobí logo výrobcu.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktické ultratenké vrecko
  • Vyrobené z odolného materiálu RipStop
  • Vodoodolné podlepené švy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tatonka WP Document belt natural Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tatonka WP Document belt natural.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií