Teasi Core

Zobraziť katalóg
Teasi Core
1,0 1 hodnotení
Cyklocomputer – bezdrôtový, meranie kadencie, výškomer, funkcie autoštart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, meranie kadencie, Výškomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Aktuálny čas jazdy a meranie tepu notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, pripojenie cez ANT+ a Bluetooth, podporuje Android a iOS, hmotnosť 50g, 2" displej
Kód:  BPTEASI01 Stránky výrobcu

Teasi Core

Profesionálny cyklistický počítač pre všetkých športovcov. Disponuje senzormi na snímanie rýchlosti a kadencie aj možnosťou pripojenia k mobilu. Ultra nízka hmotnosť a veľký displej urobia z tohto cyklocomputera neoceniteľného pomocníka pre všetkých milovníkov cyklistiky.

Kľúčové vlastnosti

  • Senzory pre snímanie rýchlosti a kadencie
  • Možnosť pripojenia k mobilu a online synchronizácia
  • Kompatibilný s hrudnými pásmi
  • Všetky potrebné údaje priamo na displeji

Ideálny pre tréning

Na veľkom 2'' displeji si môžete zobraziť všetky údaje, ktoré môžete potrebovať. Od aktuálnaj cez priemernú rýchlosť, kadenciu aj tepovú frekvenciu. Samozrejmosťou je snímanie času a vzdialenosti. Medzi obrazovkami sa prepína pomocou hardvérových tlačidiel.

Perfektná synchronizácia

Počítač možno spárovať s mobilom, kde vám poslúži voľne stiahnuteľná aplikácia Tahuna. Tá dokáže na displeji zobrazovať aktuálne správy, ale predovšetkým v nej môžete zanalyzovať svoj tréningový výkon. Je k dispozícii pre mobily s Androidom a iOS.

Parametre a špecifikácia:

Hmotnosť:
50 g

Displej:
1,87'', FTSN

Rozmery:
81 × 46 × 12 mm

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie Hotovo!
Súčasť balenia
Držiak Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, ANT+ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, ANT+ Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, ANT+ Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Meranie kadencie, Výškomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Aktuálny čas jazdy, Meranie tepu Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
100 h Hotovo!
Bežná výdrž batérie
100 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
46 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" (50,8 mm) Hotovo!
Výška
81 mm Hotovo!
Hĺbka
12 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
50 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den prajem. Tá otázka tu už bola, ale nakoľko je rozdiel čo sa píše na stránke TEASI - Odkaz do neznáma - chcem zistiť, ako je to naozaj, respektíve u vami ponúkaného kusu/modelu. Na stránke TEASI sa píše, že má aj Bluethooth aj ANT+. Vy píšete, že ho nemá. Ako je to naozaj? Ďakujem.

Dobrý den, je možné použít i jiný snímač kadence, než ten, který je součástí dodávky?

Dobrý den. Minulý týden jsem zakoupil výše uvedený výrobek. Po opakovaném nabíjení dle návodu, cyklocomputer zobrazuje sice stav nabíjení, avšak po 4 hodinách nabíjení je stav baterie 0%. Cyklocomputer má rovněž problém se spárováním přes Bluetooth, stále vyhledává zařízení, když vyhledá, po 2 vteřinách nespáruje a vyhledává opakovaně, bezúspěšně. Děkuji za radu.

Dobrý den,je součástí balení i hrudní pás? Děkuji.

Dobry den.Ma pristroj aj meranie nadmorskej vysky?

Dobry den, da sa sparovat so snimacmi rychlosti, kadencie a srdcovej frekvencie Garmin, tzn. bezdrotova technologia ANT+ ? Dakujem, s pozdravom V.

Někde se uvadi GPS . Jak je to tady teda ?

Diskusia a poradňa k Teasi Core
Príslušenstvo pre Teasi Core Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teasi Core.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií