Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

TEMPISH BOSTON Junior

Zobraziť katalóg
TEMPISH BOSTON Junior
Detské korčule na ľad – silne vystužená topánka, škrupina je anatomicky tvarovaná v oblasti členku, vnútorný materiál s pamäťou
Kód:  SPTte065nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEMPISH BOSTON Junior Predaj skončil

TEMPISH BOSTON Junior

Ak hľadáte detské korčule na rekreačné korčuľovanie či na nižšie a stredné súťaže budú tieto TEMPISH BOSTON Junior tou správnou voľbou. Kvalitné a pevné topánky majú anatomicky tvarovanú PVC konštrukciu a sú maximálne odolné proti vode. Konštrukcia nesie kvalitnú výstelku z materiálu CAMBRA. Nohy vašich detí tak budú vždy ako v bavlnke. Vďaka vnútornej bandáži s pamäťou na báze latexu DB 320 nohu dokonale obopnú a zamedzia tak akýmkoľvek nechceným otlakom. Topánka sa ľahko prispôsobí tvaru chodidla. Deti si tak môžu užívať jazdu bez nepríjemných pocitov a tlačenia.

Kľúčové vlastnosti detských korčúľ na ľad TEMPISH BOSTON Junior

  • Topánka je vyrobená z vodoodolného technického nylonu
  • Chlapčenské korčule sú silne vystužené
  • Anatomicky tvarovaná škrupina v oblasti členku
  • Kvalitnú výstelku zaisťuje bandáž s pamäťou na báze latexu DB 320
  • Uťahovanie zaisťujú klasické šnúrky
  • Kvalitné nože TEMPISH 7000 CARBON steel – uhlíková oceľ
  • Čierne detské korčule si zachovávajú svoju húževnatosť aj pri teplotách okolo -25 °C
  • Ľadové korčule sú určené pre rekreačných športovcov aj pre hráčov stredných súťaží
  • V ponuke veľkosť 29-37

Kvalitný materiál je samozrejmosťou korčúľ TEMPISH

Použitie kvalitných a pevných materiálov je samozrejmosť značky TEMPISH. Materiál korčúľ je maximálne odolný proti vode a zachováva si svoju húževnatosť aj pri veľmi nízkych teplotách okolo -25 °C. Rovnako výborne kopíruje vystužený vnútorný skelet topánky. Vrchná časť je potom potiahnutá pevným technickým nylonovým vláknom 286 D, ktorý zaručuje maximálnu odolnosť.

Pevná konštrukcia a kvalitné nože šnurovacích zimných korčúľ

Vďaka pevnej, ale zároveň mäkkej konštrukcii je obúvanie topánok maximálne pohodlné. K tomu dopomáha aj konštrukcia jazyku, ktorá je zložená z dvoch častí. Z odolného vonkajšieho materiálu PVC Ice grade DF a vnútornej časti, ktorá je pre pohodlie priehlavku vybavená 8 mm vysokým filcom. Dokonalú ochranu prstom na nohách poskytuje špička topánky vyrobená z odolného takmer nezničiteľného plastu. Korčule sú osadené držiakmi TEMPISH 7000 s kvalitnými nožmi z uhlíkovej ocele zakalenou na tvrdosť HRC 53-55.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEMPISH BOSTON Junior.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií