Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AP+ plus nový vizuál

TEMPISH GET-UP Luxury veľkosť 37 EU / 24 cm

Zobraziť katalóg
TEMPISH GET-UP Luxury veľkosť 37 EU / 24 cm
Korčule - zaujímavý fashion dizajn, pevný skelet v oblasti členku, dobré izolačné vlastnosti
Kód:  SPTte146 Produktové číslo:  8592678055687 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TEMPISH GET-UP Luxury veľkosť 37 EU / 24 cm Predaj skončil

TEMPISH GET-UP Luxury veľkosť 37 EU / 24 cm

TEMPISH GET-UP Luxury predstavujú úplne výnimočné dámske ľadové korčule. Očaria vás nielen neobyčajným moderným dizajnom, ale aj kvalitným prevedením a komfortom, ktorý svojím užívateľkám poskytujú. Vonkajšia topánka korčúľ je vyrobená z prvotriedneho materiálu CANVAS, ktorý vyniká svojou vodoodolnosťou, je ozdobená celoplošnou potlačou a výšivkou na boku topánky aj na jazyku. Moderný dizajn je vyzdvihnutý zvýraznením podošvy PVC pásikom nad vlastnou podošvou. Prednosťou korčúľ je jedinečná konštrukcia topánky, ktorá zaisťuje komfortný pocit a prispôsobenie individuálnemu tvaru chodidla. Pohodlie svojím užívateľkám zaručí tiež anatomicky tvarovaný pevný skelet v oblasti členku a Achilovej šľachy. Ak hľadáte výnimočné ľadové korčule v originálnom dizajne, ktoré vám dokonale padnú, TEMPISH GET-UP Luxury práve toto splnia.

Kľúčové vlastnosti zimných korčúľ TEMPISH GET-UP Luxury vel. 37 EÚ / 24 cm

  • Výnimočné dámske ľadové korčule v modernom fashion dizajne
  • Určené pre rekreačné a športové korčuľovanie
  • Vonkajšia topánka vyrobená z vodoodolného materiálu CANVAS
  • Vnútorná topánka vyrobená z príjemného materiálu CAMBRA
  • Zvýraznenie podošvy PVC pásikom
  • TEMPISH GET-UP Luxury disponujú jedinečnou konštrukciou topánky
  • Prispôsobia sa každému tvaru chodidla
  • Anatomicky tvarovaný skelet
  • Technológia LAYERS MEMORY OPTIMAL FIT
  • Korčule TEMPISH GET-UP Luxury sú osadené krasokorčuliarskou čepeľou
  • Termoizolačná vnútorná bandáž topánky
  • Čierne prevedenie

Maximálny pôžitok pri korčuľovaní

Korčule TEMPISH GET-UP Luxury zaručia svojim užívateľkám maximálne pohodlie a pôžitok z jazdy na ľade. Vďaka sendvičovej konštrukcii s využitím technológie LAYERS MEMORY OPTIMAL FIT spoločne s vnútornou výstelkou INTEGRAL thermo korčule veľmi pohodlne sadnú na každý tvar chodidla, ktorému sa okamžite prispôsobia. Komfort pri jazde doplní na dotyk veľmi príjemný materiál CAMBRA, ktorý tvorí vnútornú časť korčule. Tento materiál disponuje vynikajúcimi izolačnými vlastnosťami a saje tiež vlhkosť. Pôžitok z jazdy zabezpečí tiež krasokorčuliarska čepeľ z nerezovej ocele, vďaka ktorej korčule dokonale splynú s ľadovou plochou.

Originálny fashion dizajn a komfort v jednom

Korčule TEMPISH GET-UP Luxury vynikajú nielen svojím kvalitným prevedením, ktoré zaručí najvyšší možný komfort pri jazde, ale aj veľmi originálnym a moderným fashion dizajnom. Ten dotvárajú cvoky a kovový štítok s logom Tempish. Tieto korčule vás nesklamú, a to ani vtedy, ak strávite na ľade dlhšiu dobu, pretože ich vnútorná bandáž je termoizolačná a udrží nadštandardné teplo vnútri korčule. Povrch korčúľ so špeciálnou úpravou zabezpečí zachovanie pružnosti vonkajšieho materiálu až do mrazivých teplôt -25 ° C. S ľadovými korčuľami TEMPISH GET-UP Luxury budú pri jazde na ľade vaše nohy ako v bavlnke. Vďaka ich výnimočnému dizajnu navyše oslníte svoje okolie.

Veľkosť:
37 EÚ

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Ženu Hotovo!
Veľkosť
37 Hotovo!

Určenie

Určené pre
Ženu Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
37 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEMPISH GET-UP Luxury veľkosť 37 EU / 24 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEMPISH GET-UP Luxury vel. 37 EU / 24 cm.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií