AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Tempish Ultimate SH 40 junior

Zobraziť katalóg
Tempish Ultimate SH 40 junior
Detské korčule na ľad vhodné pre rekreačných korčuliarov, sezóna 2018/2019, nôž: TEMPISH AIR, nehrdzavejúca oceľ, tvar noža – veľká kolíska pre technicky korčuľujúcich hokejistov, HRC 53-54
Kód:  SPTte272nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tempish Ultimate SH 40 junior Predaj skončil

Tempish Ultimate SH 40 junior

Užite si zimné radovánky so svojimi deťmi. Ľadové korčule TEMPISH ULTIMATE SH 40 JUNIOR v čiernej farbe sú vhodné pre rekreačných korčuliarov ale aj pre hráčov amatérskych súťaží. Anatomicky tvarovaná vnútorná výstelka s pamäťou Cleeron 013S a Cleeron Memory je príjemne mäkká a navyše rýchloschnúca. Zaistí tak detskej nohe dokonalé pohodlie pri rekreačnom korčuľovaní. Konštrukcia v podobe pevnej škrupiny spolu s extra vystužením v oblasti členka a Achillovej šľachy. Technológia Layers Memory Optimal Fit zaistí pevnú fixáciu nohy v topánke. Vďaka pevnému plastovému vonkajšiemu skeletu nehrozí nepríjemné zvrtnutie členka. To všetko dopĺňajú veľmi kvalitné a osvedčené nože Tempish Air. Dvojdielny 3D jazyk je vystužený, špeciálne tvarovaný a precízne ochraňuje priehlavok. Na výber z mnohých rôznych veľkostí.

Kľúčové vlastnosti juniorských ľadových korčúľ TEMPISH Ultimate SH 40 Junior

  • Juniorské korčule pre rekreačné využitie aj pre hráčov amatérskych a stredných súťaží
  • Ľadový korčule TEMPISH Ultimate SH 40 Junior pre sezónu 2018/2019
  • Anatomicky tvarovaná vnútorná výstelka s pamäťou
  • Spevnená konštrukcia v oblasti členku a Achillovej šľachy
  • Layers Memory Optimal Fit pre pevnú fixáciu nohy v topánke
  • Dvojdielny 3D jazyk pre väčšiu ochranu
  • Na korčuli je nôž TEMPISH AIR z odolnej nerezovej ocele
  • Na výber z mnohých rôznych veľkostí

Nože Tempish Air a ďalšie technológie

Korčule TEMPISH ULTIMATE SH 40 JUNIOR sú vysadené kvalitnými nožmi z nehrdzavejúcej ocele Tempish Air. Veľká kolíska je vhodná pre technicky hrajúcich hokejistov. Môžu sa tiež pochváliť HRC 53-54. Na výrobu týchto korčúľ TEMPISH ULTIMATE SH 40 JUNIOR boli použité najkvalitnejšie materiály v podobe rezistentného PVC, ktorý si zachová húževnatosť až do -25 °C a ďalej napríklad technický fine-micro nylon. To všetko je ešte spevnené Carbon-Flex PU páskami. Vnútorná výstelka je potom anatomicky tvarovaná a má tiež pamäte Cleeron.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempish Ultimate SH 40 junior. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tempish Ultimate SH 40 junior.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií