Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Tern Racktime Fold It f 24"

Zobraziť katalóg
Tern Racktime Fold It f 24"
Nosič na skladacie bicykle, čierny
Kód:  SPT934 Produktové číslo:  4048174054159

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tern Racktime Fold It f 24" Predaj skončil

Tern Racktime Fold It f 24"

Využite na váš skladací bicykel praktický zadný nosič Tern s veľkosťou 24". Zariadenie si obľúbia zvlášť tí, ktorí vozia na bicykli tašky plné nákupov, batohy alebo iný náklad do váhy až 30 kg. Predmety zaistite gumicukom a môžete si vychutnať ničím nerušenú jazdu s voľnými rukami a chrbtom, ktorý nie je zaťažený batohom. Produkt je dodávaný v čiernej farbe.

Poznámka:
» Všetky nosiče na bicykle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tern Racktime Fold It f 24" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tern Racktime Fold It f 24". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tern Racktime hajtogatás f 24 ".
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií