Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner, čierny

Zobraziť katalóg
Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner, čierny
Kufor škrupinový, veľkosť kufra: S, celkový objem 41l, 4 kolieska, teleskopické, bočné a horné držadlo, TSA zámok, celková hmotnosť 4.08kg
Kód:  SPTthuk13 Produktové číslo:  TL-TRWC122K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner, čierny Predaj skončil

Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner, čierny


Cestujte štýlovo s cestovným kufrom Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner TRWC122

Aj cestovanie môže byť neobyčajne štýlová a pohodová záležitosť, pretože všetko dôležité dáte do jednej kvalitnej batožiny. Kufor Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner TRWC122 v čiernom vyhotovení je správnou voľbou najmä pre náročných a pravidelných cestovateľov. Objem kufra, 41 l vám bude stačiť na zbalenie toho najnutnejšieho. Tvrdá škrupina je dobrou voľbou pre odolnosť väčšiu, než akú je možné dosiahnuť pri textilných materiáloch. Vzhľadom k tomu sa nemusíte báť o samotnú batožinu, ani cennosti vnútri. Táto ľahká, štýlová a nárazuvzdorná batožina je vyrobená v Európe zo 100 % polykarbonátu.


41 litrov

Objem kufra

3,8 kg

Hmotnosť kufra

S

Veľkosť


Thule Revolve Luggage

Odolnosť

Ľahká, štýlová a nárazuvzdorná batožina obsahuje vnútorné chrániče rohov, pevný rám a vystužený predný diel pre väčšiu ochranu a je vyrobená z odolného polykarbonátu.

Thule Revolve Luggage

Rukoväť

Potrebujete rýchlo prekľučkovať letiskom na taxík? Teleskopická rukoväť znižuje kývanie a efektívne prenáša energiu ku kolieskam.

Thule Revolve Luggage

Priestor

Všetky vaše veci sú na cestách chránené prispôsobenou plstenou výstelkou, ktorá drží náklad na mieste a zároveň zväčšuje úložný priestor na maximum.


Thule Revolve Luggage

Vysoká miera bezpečia s kufrom Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner

Obsah batožiny zostane na cestách v bezpečí vďaka zámkom TSA a zipsu odolnému proti prepichnutiu podporenému pevným vnútorným rámom.

Kolekcia kufrov Thule Revolve

Odolná a spoľahlivá kolekcia Thule Revolve navrhnutá pre život na cestách ponúka škrupinovú príručnú batožinu a batožinu na odbavenie pre ostrieľaných profesionálov na pracovných cestách. Bez ohľadu na to, či nastupujete na rýchlik alebo na medzinárodný let, kolekcia Thule Revolve vám pomôže dostať sa do vašej ďalšej destinácie štýlovo.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
4,08 kg Hotovo!
Objem
41 l Hotovo!
Výška
56,2 cm Hotovo!
Šírka
41,1 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4,08 kg Hotovo!

Objem

Objem
41 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
56,2 cm Hotovo!
Šírka
41,1 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
24,3 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
S Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule Revolve Wide-body Carry-On spinner fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií