Thule Urban Glide 1 antracit

Zobraziť katalóg
Thule Urban Glide 1 antracit
Kočík športový, odpružený, jednomiestny s parkovacou brzdou, 10,5 kg
Kód:  SPT1583 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule Urban Glide 1 antracit Predaj skončil

Thule Urban Glide 1 antracit

Ak ste náročnými rodičmi a chcete pre svoje deti vždy to najlepšie, potom je tento kočík vyrobený priamo pre vás. Zamilujete sa do jeho športového vyhotovenia a možnosti jednoduchého zloženia jednou rukou. Vďaka tomu nezaberie veľa miesta a jednoducho ho vložíte do kufra auta. Stačí pár sekúnd a môžete vyraziť na prechádzku po meste, ísť si zabehať, alebo sa prejsť na kolieskových korčuliach.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné materiály
  • Pohyblivé predné koliesko s aretáciou
  • Odpružené zadné kolesá
  • Strieška s okienkom
  • Úložný priestor
  • Športové vyhotovenie
  • Parkovacia brzda

Ľahký a skladný

Tento športový kočík váži približne 10 kilogramov a jeho transport či uloženie sú veľmi jednoduché. Napriek tomu jeho rozmery umožnili umiestnenie priestranného úložného priestoru s vodoodolným krytom na zips, vďaka ktorému je možné pohodlne prepraviť takmer všetko, od nákupu po športové potreby.

Parkovacia brzda

Tento typ je oproti základnému modelu vybavený praktickou a veľmi pevnou parkovacou brzdou. Tá už nikdy nedovolí vášmu kočíku rozbehnúť sa, nech už v ňom vaše dieťa robí čokoľvek.

Pohodlie pre dieťa, aj pre rodiča

Určite oceníte možnosť nastaviť si ergonomické rukoväti do požadovanej polohy a príjemný materiál držadiel. Kočík disponuje aj otočným predným kolieskom, ktoré vám maximálne uľahčí riadenie. Koliesko však môžete aj zaaretovať, aby držalo stále rovnaký smer, čo oceníte hlavne pri behu či jazde na kolieskových korčuliach. Kočík potom pôjde krásne rovno. Samozrejmosťou je kvalitná strieška, ktorá vaše dieťa chráni, ale vďaka okienku vám umožní, aby ste na neho dokonale videli.

Pohodlie dieťaťa zaisťujú hlavne odpružené zadné kolieska, ale aj čalúnené sedadlo s odvetrávanou hornou časťou. Keď už bude vaše dieťa unavené, jednoducho sedadlo sklopíte do ležiacej polohy.

Poznámka:
» Všetky vozíky za bicykel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento model vhodný také na kolo?

Diskusia a poradňa k Thule Urban Glide 1 antracit
Príslušenstvo pre Thule Urban Glide 1 antracit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Urban Glide 1 antracit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule Urban Glide 1 antracit.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií